ANA SAYFA > İZMİR > Konaklı kadınlar sporla stres atıyor

Konaklı kadınlar sporla stres atıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Konaklı kadınlar sporla stres atıyor

Konak Belediyesi’nin spor merkezlerindeki step, aerobik ve plates kurslarına katılan kadınlar zayıflamanın ve form tutmanın yanında gündelik yaşamın stresini de atıyor.

Bünyesinde açtığı Spor Okulları ile çocuk ve gençlerin fiziksel yeteneklerini geliştirmelerine katkı koyan Konak Belediyesi, halkın beden ve ruh sağlığını güçlendirmek adına da çalışmalar yürütüyor. Spor Okulları çatısı altında ilçenin farklı semtlerde hizmete sokulan Spor Merkezleri’nde her yaştan kadın spor yapma imkanı buluyor. 10 merkezde verilen aerobik, step ve pilates kurslarından yüzlerce kadın yararlanıyor. Spor sayesinde kadınlar zayıflamanın ve form tutmanın yanında sosyal yaşama katılarak stres de atıyor.

Konak Belediyesi’nin kadınlar için açtığı aerobik, step ve pilates kursları belediyenin Halil Rıfatpaşa, Hatay, Levent, Toros ve Atilla Spor Merkezi’nin yanı sıra Meliha ve Doğan Akad, Murat Reis, Zübeyde Hanım, Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez ilkokulları ile İbn-i Sina Ortaokulu’nda veriliyor. Merkezlerde haftanın beş günü kadınlara 09.00’dan 17.00’e kadar uzman eğitmenler tarafından spor yaptırılıyor. Merkezden 18 yaşından 70 yaşına kadar her yaştan yüzlerce kadın ücretsiz faydalanıyor. Merkezlerde halkoyunları kursları da veriliyor.

Spor merkezlerine verilen eğitimlerden Konaklı kadınlar oldukça memnun. Baştan sona yenilenen Hatay Spor Merkezi’nde aerobik, pilates, step ve kondisyon çalışması yaparak hem sağlığını koruyan hem de form tutan üyelerden Semra Deveci, kurs sayesinde sürekli dinç kaldıklarını dile getirdi. Zayıflamanın, form tutmanın dışında spor yapmanın sağlığına olumlu katkılarda bulunduğunu Deveci, “Diz ve sırt ağrım kalmadı. Kollarım ve bacaklarım güçlü. Eğitmenlerimiz son derece güler yüzlü. Konak Belediyesi’ne de sunduğu bu güzel hizmetten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sağlıklı bir yaşam için herkesin spor yapmasına olanak sağladıklarını kaydeden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da spor yapmak isteyenlerin en yakın spor merkezine giderek kayıtlarını yaptırmalarını istedi. Konak Belediyesi’nin bünyesinde açtığı spor okullarında futboldan basketbola, voleyboldan atletizme kadar toplam yedi branşta kurs veriliyor. 7’den 70’e her vatandaşın ücretsiz faydalanabildiği spor okullarından bin 950 kişi kurs görüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaçatı'da sörf sezonunu uzatmak için çalışmalar hızlandı
Sonraki Haber Narlıdere’nin Vadi’si hayat buluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?