ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > MÜZİKSEV'de arp ve çello buluşması

MÜZİKSEV'de arp ve çello buluşması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MÜZİKSEV'de arp ve çello buluşması

Arp & Çello İkilisi Duo Vollmond MÜZİKSEV’de dinleyenlerini fazlasıyla memnun eden bir konser verdi. Arp Sanatçısı Cansu Çine ve Çellist Yusuf Çelik özenle seçilmiş programlarına Saint- Saens’ın Swan (Kuğu) adlı eseriyle başladı.

Ardından Vardalle, Bordier, Tournier, Massenet, Webber, Villa-Lobos, Part ve Paganini’nin arp ve çello için yazılmış eserlerinin yanı sıra kendi düzenlemelerini de seslendirdi. Klasik müziğin romantik tınılı iki çalgısının buluşması Yusuf Çelik’in Cansu Çine’ye ithafen bestelediği Oriental adlı eserle sona erdi. Eğitimlerini halen Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarında sürdüren Çine ve Çelik, geleceğin önemli klasik müzik ikililerinden biri olarak görülüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Boeing, 38.050 yeni uçak talebi öngörüyor
Sonraki Haber Dünyanın en büyük satranç ustaları Çeşme’de buluşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?