ANA SAYFA > İZMİR > Dünyanın en büyük satranç ustaları Çeşme’de buluşacak

Dünyanın en büyük satranç ustaları Çeşme’de buluşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünyanın en büyük satranç ustaları Çeşme’de buluşacak

Çeşme’de bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Çeşme Open uluslararası satranç turnuvası 15 Haziran'da başlayacak. İlçeye aralarında “usta” unvanını taşıyan isimlerin de bulunduğu yüzlerce satranç oyuncusu gelecek.

Çeşme Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye Satranç Federasyonu Çeşme Temsilcisi Mehmet Sarısaç'ın organizatörlüğünde gerçekleşen 3. Uluslararası Çeşme Open Satranç Turnuvası, yerli ve yabancı usta ve amatör satranç oyuncularının ilçede toplanmasını sağlayacak. İlk iki turnuvanın çok başarılı geçtiğini ve turnuvanın uluslararası platformda gördüğü yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, organizasyonun giderek büyüdüğünü söyledi, bu yıl önceki yıllara göre daha da görkemli olacağını kaydetti.

 

Altı gün sürecek, yüzlerce oyuncu gelecek

3. Çeşme Open Uluslararası Satranç Turnuvası'nda, Dünya Satranç Federasyonu (FIDE) tarafından “Büyük Usta”, “Uluslararası Usta”, “Kadın Büyük Usta” ve “Kadın Uluslararası Usta” unvanı verilmiş çok sayıda başarılı satranç oyuncusu mücadele edecek. Yabancı gözlemcilerin de katılacağı turnuva için farklı ülke ve kıtalardan 200'ün üzerinde başvuru yapıldı. Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Çeşme İlçe Temsilcisi Mehmet Sarısaç gözetiminde yürütülecek organizasyonda, TSF tarafından atanan hakemler görev yapacak. Tarihi Aya Haralambos Kilisesi'nde 15 Haziran'da başlayacak etkinlik 20 Haziran’da son bulacak. Ayrıntılı bilgi www.cesmeopen.tsf.org.tr adresinden elde edilebilir.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MÜZİKSEV'de arp ve çello buluşması
Sonraki Haber Zarar faturası çok baş ağrıtacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?