ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Mutluluk Kulübü İzmir’le buluşuyor

Mutluluk Kulübü İzmir’le buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutluluk Kulübü İzmir’le buluşuyor

Kişisel gelişime farklı ve yeni bir bakış açısı kazandıran Mutluluk Kulübü kitabı ile yüzlerce kişiye nasıl mutlu olacaklarını anlatan Müge Çevik, 17 Ekim Cumartesi Ege Park Mavişehir’e konuk oluyor.

Yayınlandığı günden itibaren en çok satanlar listesindeki yerini koruyan 'Mutluluk Kulübü” kitabı yazarı Müge Çevik, söyleşi ve imza günü için İzmir’e geliyor. Çevik, 17 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’te Ege Park Mavişehir’de okuyucularla buluşarak, mutluluğun kapılarını aralayacak.

Mutluluk, bir duygu değil, bir ruh durumu, bir seçimdir diyen Mutluluk Kulübü kitabı yazarı Müge Çevik’e göre, mutluluğu öğrenerek yüzde 40 daha fazla mutlu olmak mümkün. Bu tezi özellikle yurtdışında, bilim dünyasının da desteklediğini vurgulayan Müge Çevik’in, mutluluk kavramına bakış açısı ve insan ruhunun derinliklerini sorgulatan anlatımı, okuyucular tarafından büyük beğeni topluyor. İnsanların sürekli aradığı kavram olan “mutluluk” üzerine yazılan bu kitap, yalın dili ve kolay anlatımıyla mutluluğu arayanlara adeta bir pusula oluyor.

Müge Çevik, “Mutluluk Kulübü, mutlu olan insanlardan daha çok, mutluluğa cesaret ile niyet edenlerin kulübüdür. Temel olan arayışın kendisidir. Ne bulunacak bir şey var ne de beklenecek, yaşanacak bir hayat var. Onu da mutlu kılmak ise kahramanın becerisi” diyerek, mutluluğa cesaret ile niyet eden herkesi kulübe davet ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Sertel’e Rock seçim şarkısı
Sonraki Haber Süs Bitkileri Çalıştayı Çeşme’de başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?