ANA SAYFA > İZMİR > Atilla Sertel’e Rock seçim şarkısı

Atilla Sertel’e Rock seçim şarkısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Sertel’e Rock seçim şarkısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel için Rock müziği sanatçısı Egecan Türkoğlu şarkı hazırladı.

Seçim Bildirgesi’ni gençlere adayan CHP’den sonra Atila Sertel de kendisi için hazırlanan şarkıyı gençlere adadı.

Atila Sertel’in askerlik arkadaşı Hüseyin Türkoğlu’nun prodüktörlüğünü yaptığı şarkıyı oğlu Egecan Türkoğlu seslendirdi. Özellikle gençler tarafından çok beğenilen Rock seçim şarkısı meydanlarda çalınmaya başlarken, şarkının videoları da sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Basın ve ifade özgürlüğü için verdiği örnek mücadele ile Türk halkının gönlünde önemli bir yer edinen Atila Sertel için şarkı hazırlamaktan onur duyduğunu ifade eden Egecan Türkoğlu, “Baba dostu bu yiğit adam için yapmış olduğum 1 Kasım seçim kampanya şarkımı ona hediye ediyorum. Umarım ona uğur getirir ve meydanları inletir. Tüm İzmirli dostlarımın şarkımı paylaşarak Atilla ağabeyime destek olmasını diliyorum” dedi.

Savaş karşıtı şarkılarıyla bilinen Rock müziği sanatçısı Egecan Türkoğlu, Atila Sertel’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi için de aynı formatta bir şarkı hazırladı. 

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BBP'liler Kocaoğlu'nun konuğu oldu
Sonraki Haber Mutluluk Kulübü İzmir’le buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?