ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: Kalması istenen isimlere ödemelerini yaparız

Mutlu Altuğ: Kalması istenen isimlere ödemelerini yaparız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: Kalması istenen isimlere ödemelerini yaparız

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, alacaklarını tahsil edemeyen 8 futbolcunun Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmasını sakin karşıladı.

Paniğe gerek olmadığını söyleyen Başkan Altuğ, "Kulübe şu ana dek 8 değil, 3-4 futbolcunun tebligatı ulaştı. Bunların da 300 bin TL'ye yakın alacağı bulunuyor. Önümüzde ay sonuna kadar süre var. Hocamızdan rapor alacağız. Kalması istenen isimlere ödemelerini yaparız" dedi. Başkan Altuğ'un yarın Ankara'ya giderek temaslarda bulunacağı öğrenildi.

Hem Futbol Federasyonu, hem de FIFA'nın koyduğu transfer yasakları yüzünden futbolcu kaybetmesi halinde yeni takviye yapma şansı bulunmayan Karşıyaka'da kendisi de aylardır maaş alamayan teknik direktör Soner Tolungüç ise, "Başvurular olmasa iyi olurdu ama sonuçta futbolcuların da böyle bir hakkı var. Sayısal olarak eksilirsek handikap yaşarız" dedi. İlk yarı sonuna kadar maksimum puanı toplamayı istediklerini söyleyen Soner Tolungüç, "Kadrodaki her futbolcuyu geliştirip, her an oynayabilecek şekilde adapte etmeye çalışıyoruz. Oyuncuların da bu yönde gelişme göstermesi sevindirici" ifadesini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atila Sertel’den yerel medyayı rahatlatacak öneri
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı için sıra ruhsat sürecinde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?