ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ: Divan önce sözünü tutsun

Mutlu Altuğ: Divan önce sözünü tutsun

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ: Divan önce sözünü tutsun

Seçimli Genel Kurulu alan Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'ın açıklamasına cevap verdi...

Altuğ, dün yaptığı açıklamada yönetime geç kalındığı yolunda eleştiriler yönelten kulübün Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'a da tepki gösterdi. Altuğ, "Yönetim de herşeyi görebiliyor. Bu tür yaklaşımları hak etmiyoruz. Uyarmada değil çözüm üretmenin bir parçası olunsun" ifadelerini kullandı.

"Divan devreye girecekse önce camiayı toplayıp sezon başında kongre zamanı sözü verilen ama yerine getirilmeyen 1.5 milyon TL'lik kaynağı yaratsın" diyen Başkan Altuğ, "Biz kimse çıkmazken yönetime talip olduk. Sportif olarak yaptıklarımız ortada. Divan başkanı emin olsun. Maksat birilerinin önünü açmaksa buyursun kongre kararını aldık. Koltuk sevdalısı da değiliz. Genel kurul öncesi bile yönetime talip olan, nakit maddi kaynağı bulunan biri çıkarsa yönetimden ayrılırız, önünü kesmeyiz" dedi.

Yönetime yeniden aday olmaya da yeşil ışık yakan Başkan Altuğ, "Aramızdan ayrılanlar olmuştu. Yerlerini yeni isimlerle doldurmak ve maddi kaynak yaratmak için görüşmelerimiz sürüyor" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaşar Holding: Karşıyaka'ya desteğimiz var olduğumuz sürece devam edecektir
Sonraki Haber KİTVAK 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?