ANA SAYFA > İZMİR > KİTVAK 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

KİTVAK 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KİTVAK 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

KİTVAK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavileri devam eden çocuklarla birlikte kutladı.

Ulusal ve dini bayramlarda, onkolojiyle mücadele eden çocuklara yönelik etkinlikler düzenleyen KİTVAK, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavileri devam etmekte olan çocuklar, aileleri ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi.  

Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlamada onkoloji tedavileri devam etmekte olan Elanur Ergun, Sudenaz Suda ve Çınar Küçükkılıç tarafından okunan “Atatürk” ve “23 Nisan” konulu şiirler uzun süre alkışlandı.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, “Çocuklarımızla birlikte yaşadığımız umut ve coşku dolu 23 Nisan etkinliğimize katkı ve destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızla, Dünya’da sadece kendilerine Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen böylesine anlamlı ve coşkulu bir bayramda buluşmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Kutlama etkinliğine Bayram Abla Animasyon Takımı çocuklara yönelik sürpriz oyunlar, Sofra Grup pasta ve meyve suları, Pasaport Pizza da pizza ikramı ile destek verdi. Program sonunda Kitvak Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından çocuklara çeşitli armağanlar verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mutlu Altuğ: Divan önce sözünü tutsun
Sonraki Haber Öğrencilere kariyer dopingi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?