ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ destek turundan mutlu döndü

Mutlu Altuğ destek turundan mutlu döndü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ destek turundan mutlu döndü

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, kulübü bulunduğu zor durumdan kurtarmak yaptığı görüşmeleri Karşıyaka Haber'e değerlendirdi.

Geçtiğimiz haftasonu TFF'nin davetlisi olarak Milli Takımın Hırvatistan maçını izlemek için Fransa'ya giden başkan Mutlu Altuğ, burada federasyon yetkilileriyle bir araya gelerek destek sözü aldı. Yetkililerin 104 yıllık camianın zor gününde yanında olma sözü verdiğini belirten Altuğ, buradaki görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtti.

Akpınar'dan da destek sözü geldi

Bugün de kulübü ziyaret eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile görüştüklerini belirten Altuğ, "Başkan Akpınar her zaman arkamızda olacağının sözünü verdi, biz de onun bu ziyaretinden ve desteğinden ötürü çok memnun olduk" dedi.

Transfer yasağı için tarih

Kulübün önündeki en büyük sorunlardan birisi olan transfer yasağı ile ilgili de bilgi veren Altuğ, çalışmaların çok olumlu ilerlediğini ve yasağın en geç Temmuz başında kalkacağını belirtti. Altuğ, "Kısa, orta ve uzun vadeli planlarımız var. Biraz sabırlı olursak hepsini gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'den bayramda yarı fiyata ulaşım müjdesi
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi öğrencileri ‘Bir kuş olup’ çocukların yanına uçuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?