ANA SAYFA > SPOR > Mutlu Altuğ camiadan destek istedi...

Mutlu Altuğ camiadan destek istedi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mutlu Altuğ camiadan destek istedi...

Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Altuğ, play off yarışını sürdürdükleri için son 5 haftada yeşil kırmızılı camiadan destek istedi.

Kulübün gelecekte önünde duran tablonun çok net olmadığını vurgulayan Başkan Altuğ, şunları söyledi:"Çözüm üretmemiz, 1'inci Ligi'ne geri dönemezsek, ne yapacağımızla ilgili olarak hep birlikte düşünmemiz gerekiyor. Ancak şu noktada tartışmayı bir kenara bırakıp takımın yanında olalım. Tartışmayı 5 hafta sonra yaparız. Takım neler başarabileceğini gösterdi. Biz de yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sezon başında çizilen tablo karamsardı ancak şu an umulmayan bir noktadayız. Yönetim olarak yapacağımızın maksimumunu yaptık, yapmayı da sürdüreceğiz. Herkesten destek bekliyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Güneş: Artık kalan her maçımız final olacak
Sonraki Haber Karşıyaka'da arabanın çarptığı yaşlı adam yaşamını yitirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?