ANA SAYFA > SPOR > Atilla Güneş: Artık kalan her maçımız final olacak

Atilla Güneş: Artık kalan her maçımız final olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atilla Güneş: Artık kalan her maçımız final olacak

Spor Toto 2.Lig Kırmıız Grup'ta Niğde Belediyespor'u 5-0 ile geçen Karşıyaka'da teknik direktör Atilla Güneş "Artık kalan her maçımız final" dedi.

on 2 haftada 4 maç oynadıklarını hatırlatan Atilla Güneş, "Uzak deplasmanlara gittik. En yakın rakibimizi böyle bir farkla yenmek hem takımın hem de taraftarın yüzünü güldürdü. Artık kalan her maçımız final olacak. Deplasmanda son haftalardaki şanssızlığımızı da kırarak ilk 5'ten kopmamak istiyoruz" dedi.

Karşıyaka'nın iç saha performansı ile play off yarışına tutunması camiayı da heyecanlandırırken, yeşil kırmızılı taraftarlar bu hafta deplasmanda oynanacak Sarıyer maçına çıkarma yapmak için harekete geçti. Bu arada yönetim de Niğde Belediyespor galibiyetinin primini 3'er bin TL'ye çıkartarak futbolculara moral aşıladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye’nin ilk köy tiyatrosunda Mungan’ın eserini köy halkı sergiledi
Sonraki Haber Mutlu Altuğ camiadan destek istedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?