ANA SAYFA > İZMİR > Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na üç şeritli çözüm

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na üç şeritli çözüm

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na üç şeritli çözüm

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı karayolu geçidi yapım çalışmalarında ikinci etaba başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, deniz tarafında açtığı yeni servis yolu sayesinde 3 şerit trafiği koruyarak inşaata devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yapımına başladığı Mithatpaşa karayolu alt geçidinde sıra deniz tarafındaki çalışmalara geldi. İlk etapta kara tarafında servis yolu açarak sahil bulvarındaki trafiği aksatmadan çalışmaları tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, deniz tarafındaki inşaata da bugün (29 Şubat Pazartesi) itibariyle başladı. 

Deniz tarafında oluşturulan yeni servis yolu sayesinde, ikinci etap çalışmalar trafik aksamadan ve 3 şerit yol korunarak gerçekleştiriliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilerin çalışmalar süresince mağdur olmaması için kıyıda servis yolunun yanı sıra bisiklet ve yaya yolu da oluşturuyor.  

Toplam bin 150 metre uzunluğunda inşa edilen karayolu alt geçidi ile trafik akışı yer altına alınıyor.  Bu büyük ulaşım yatırımının maliyeti 43 milyon TL. 


Öte yandan Mithatpaşa Parkı önünde yapılan karayolu alt geçidinin üstünde kalan alanlar için de projeleri tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım ihalesi gerçekleştirerek, İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi kapsamında kentlinin keyifli bir ortamda denizle iç içe olmasını sağlayacak yepyeni bir meydan yapımını gerçekleştirecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Teniste Karşıyaka Özel Yamanlar Lisesi 4.defa şampiyon
Sonraki Haber ''Yeniden Sinametek'' Oscar ve Cannes ödüllü iki filmi İzmirlileri buluşturacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?