ANA SAYFA > İZMİR > Mustafa Balbay:''İzmir ne karanlığa boyun eğer, ne teröre.''

Mustafa Balbay:''İzmir ne karanlığa boyun eğer, ne teröre.''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Balbay:''İzmir ne karanlığa boyun eğer, ne teröre.''

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen terör eylemine sert tepki gösterdi, “İzmir karanlığa ve teröre boyun eğmez, biz terörü döktüğü kanda boğacağız” diye konuştu.

TBMM çalışmaları esnasında aldığı terör eylemi haberine ilişkin söz alan Balbay şu açıklamada bulundu:

“Sayın Başkan, sevgili milletvekili arkadaşlar; bizi şu anda televizyonları başında izleyen sevgili yurttaşlarımızla paylaşmak isteriz ki İzmir, barışın, kardeşliğin, huzurun, bir arada yaşamanın kentidir. Hep böyle olmuştur. Şu anda bilgiler çok karışık ama dilerim yaşamını yitiren yurttaşlarımız yoktur; yaralılara acil şifa diliyoruz.

Sayın Başkan, nasıl vurgulayacağımı şu anda çok da net ifade etmek istemiyorum ama yakın geçmişte, "İzmir'de niçin patlama olmuyor?" diye ne yazık ki sosyal medyada paylaşımlar olmuştu. Şimdi onlara sormak gerekir "Bu patlama sizi tatmin etti mi?" diye.

Burada Hükûmet üyelerine, iktidar milletvekillerine özellikle, teröre karşı barışın dilinin, huzurun dilinin öne çıkması gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Tüm milletimizin teröre karşı tek vücut olacağına zaten inanıyorum. Biz terörü döktüğü kanda boğacağız. İzmir ne karanlığa boyun eğer, ne teröre.” 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’deki terör saldırısına Dikili Belediyesi'nden anlamlı tepki
Sonraki Haber Hasan Karabağ: ''Kına yaksınlar''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?