ANA SAYFA > İZMİR > Hasan Karabağ: ''Kına yaksınlar''

Hasan Karabağ: ''Kına yaksınlar''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hasan Karabağ: ''Kına yaksınlar''

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Adliyesinde meydana gelen terör olayını lanetleyerek, “Birliğimizi kimse bozamayacak. Şimdi birbirimize daha çok kenetleneceğiz” dedi. Karabağ, saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize de Allah’tan rahmet diledi.

Yaşanan hain saldırı sonrası olay yerine giden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yetkililerden bilgi aldı. Terörü ve terörü destekleyenlere tepki gösteren Başkan Karabağ, “Terör hain yüzünü bu sefer İzmir’imizde, Bayraklı’mızda gösterdi. Maalesef iki şehidimiz var. Yaralılarımız var. Olay sonrası Kaymakamımızla birlikte Savcımızı ziyaret ettik. Hainler bir katliam planlamış. Ancak kahraman polisimizin dikkatiyle amaçlarına ulaşamadılar. Terör olaylarının İstanbul’u, Ankara’sı, İzmir’i yok. Her yer mücadele alanı oldu. Hepimizin dikkatli olması gerekiyor. Şu anda birlik ve beraberlik zamanı. Birbirimize daha çok kenetleneceğiz. Terörün amacı korku yaymak. Kurulan tuzağa düşmeyeceğiz. İnsanlarımızı, güvenlik güçlerimizi öldürerek bizi yıldırmaya çalışıyorlar. Bunu asla başaramayacaklar. Bu ülke kolay kurulmadı. Kolay da yıkamazlar. Demokrasi, özgürlük, bağımsızlık mücadelemizi sürdüreceğiz. Şuan ayrılık değil, birlik olma zamanı. Ülkemize olan saldırıyı topyekun bertaraf edeceğiz. Milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralılarımızı da acil şifalar diliyorum” dedi.

 

KINA YAKSINLAR!

 

Başkan Karabağ, Ankara ve İstanbul’da yaşanan terör saldırı sonrası sosyal medyada, “Neden İzmir’de patlama olmuyor” diyenlere tepki göstererek, “Şimdi kına yaksınlar” diye konuştu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Balbay:''İzmir ne karanlığa boyun eğer, ne teröre.''
Sonraki Haber Sertel: Doğusundan batısına teröre karşı tek yumruk olmak zamanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?