ANA SAYFA > İZMİR > Mustafa Balbay bu yıl da 9 Eylül yarı maratonunu koşacak

Mustafa Balbay bu yıl da 9 Eylül yarı maratonunu koşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Balbay bu yıl da 9 Eylül yarı maratonunu koşacak

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 9 Eylül yarı maratonunu koşacak. Atatürk'ün "sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sözünü anımsatan Balbay şunları söyledi:

"Ege Üniversitesi'ndeki öğrencilik yıllarımda üniversitenin uzun mesafe takımındaydım. Sonraki yıllarda 8 kez Samsun 19 Mayıs Maratonunu koştum. Özgürlükten sonra da 9 Eylül Maratonuna katılmayı sorumluluk olarak gördüm. Atatürk'e, tüm şehitlerimize dimdik ayaktayız, izinizdeyiz ve zindeyiz demeliyiz. Bu maratona, har şeye inat güzel bir geleceğe koşu adını veriyorum."

21 km 97 metrelik yarı maraton 9 Eylül'ün öncesindeki pazar günü koşuluyor. 4 Eylül pazar günü saat 08.00'de Cumhuriyet Meydanında başlayacak koşu İnciraltı kent ormanına varış ve aynı güzergâhtan Cumhuriyet meydanına dönüş şeklinde planlandı. Balbay 35 numaralı atletle koşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Fuarı’na Bornovalı kadınların damgası
Sonraki Haber Karşıyaka taraftarları Atasının huzurunda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?