ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Fuarı’na Bornovalı kadınların damgası

İzmir Fuarı’na Bornovalı kadınların damgası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Fuarı’na Bornovalı kadınların damgası

Bornova Belediyesi ve Bornova Kadın Kooperatiflerinin 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki stantlarında gerçekleşen atölye çalışmalarına özellikle kadınlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Fuar boyunca vatandaşlarla birlikte olan Başkan Olgun Atila, Bornova Belediyesi’nin destek verdiği Bornova Beckerspor Kadın Basketbol takımını da 3. nolu holdeki stantta ağırladı.

Kurulduğu ilk yıl Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselme başarısı gösteren Bornova Beckerspor takımı Bornova Belediyesi’nin 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki standını ziyaret etti. Bu sezon maçlarını Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynayacak olan mavi-beyazlı oyuncular, teknik heyet ve yönetim Başkan Atila’ya verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Başkan Atila ise amaçlarının daha fazla Bornovalıya spor yaptırmak olduğunu belirterek, “Belirlediğimiz hedef doğrultusunda tesisleşmeye ve alt yapıya büyük önem veriyoruz. Bu anlamda özellikle kız çocuklarımıza örnek olup, kadınlarımızı salonlara çekmek gibi önemli bir misyon üstlendiğinizi düşünüyorum. Beckerspor Bornova ön adıyla ligde mücadele edecek olması ilçemizin tanıtım açısından da çok önemli” diye konuştu.

Her zaman kadınlarınımızın yanındayız

Bornova Belediyesi’nin standında kadın basketbolcuları ağırlayan Başkan Olgun Atila,  2014 yılında göreve geldikten sonra kendi öncülüğünde kurulan Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin iki ayrı noktadaki stantlarını da ziyaret etti. El emeği ürünlerin sergilendiği satış standından alışveriş eden Başkan Atila, atölye çalışmalarının yapıldığı stantta çerçeve yapmayı öğrenen çocuklara eşlik etti. Kooperatif Başkanı Hürriyet Yıldız, Bornova Belediyesi’nin hem kurulma aşaması, hem de sonrasında kendilerinin en büyük destekçisi olduğunu belirterek Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti. Başkan Atila da göreve geldiği ilk gün söylediği gibi her zaman kadınların yanında olacaklarını ifade etti.

Fuar süresince Bornova Belediyesi’nin standında hem yetişkinler, hem çocuklar için 18.00 ile 22.00 saatleri arasında atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Atık kağıtlardan oyuncak ve kutu yapımına, modern kaligrafiden geri dönüştürülmüş kolye yapımına pek çok alanda açılan atölye çalışmaları ile birlikte vatandaşların öneri ve fikirlerini paylaşabilecekleri ‘Bence Bornova’ köşesi büyük ilgi gördü. 3 No’lu holdeki 150 metrekarelik stantta, 10 gün boyunca Bornova Belediyesi’nin çalışma, hizmet ve projeleri anlatılırken, Yeşilova Höyüğü için ayrılan özel bölümde İzmir’in tarihini 8 bin 500 yıl öncesine dayandıran kazıların yapıldığı alan ve bu alanın yanındaki Ziyaretçi Merkezi tanıtıldı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti Buca’dan anlamlı bağış
Sonraki Haber Mustafa Balbay bu yıl da 9 Eylül yarı maratonunu koşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?