ANA SAYFA > SPOR > Mustafa Ati Göksu: ''Oyuncular kazanmak için her şeyi yaptı''

Mustafa Ati Göksu: ''Oyuncular kazanmak için her şeyi yaptı''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Ati Göksu: ''Oyuncular kazanmak için her şeyi yaptı''

PTT 1. Lig 25. haftasında Kardemir Karabükspor'a 2-0 mağlup olan Karşıyaka'da, Teknik Sorumlu Mustafa Ati Göksu maç sonu açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptığını söyleyen Mustafa Ati Göksu, "Şanssız 2 gol yedik. Özellikle ilk yarı futbolcularımızım kazanmak için her şeyi yaptı ama olmadı. Ama ikinci devre iyi oynadık diyemem. Ama oyuncular kazanmak için her şeyi yaptılar. İnşallah bundan sonra istediklerimiz olur, futbolcuların istedikleri olur. Sonuna kadar devam edeceğiz. Son ana kadar savaşacağız. Futbol hata oyunu, hangi takım en az hata yaparsa o kazanıyor. Biz hata yapınca gol geldi. Bundan sonra hata yapmamaya özen göstereceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka-Cumhuriyet dolmuşu kaza yaptı: 11 Yaralı
Sonraki Haber Hep birlikte yürüdüler...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?