ANA SAYFA > GÜNDEM > Hep birlikte yürüdüler...

Hep birlikte yürüdüler...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hep birlikte yürüdüler...

Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Karşıyaka Şubesi ve Eğitim-İş İzmir 3 No.lu Şube’nin ortaklaşa düzenlediği yürüyüş Karşıyaka Çarşısında yapıldı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD), Türkiye Gençlik Birliği (TGB), 68’liler BİRLİĞİ VAKFI, Latife Hanım Gurubu ile Cumhuriyet Halk Partisi ve Vatan Partisi Karşıyaka İlçe Örgütleri de yürüyüş ve basın açıklamasına destek verdiler.
İZBAN İstasyonu önünde başlayan ve Karşıyaka çarşı caddesinde devam eden yürüyüş halkın geniş ilgisi ile karşılaştı. Yürüyüşün sonunda yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra, eylem Cumhuriyet Kadınları Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Işıl Caner okuduğu basın açıklaması ile sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Ati Göksu: ''Oyuncular kazanmak için her şeyi yaptı''
Sonraki Haber Sarıca: Son periyotta oyundan koptuk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?