ANA SAYFA > İZMİR > MÜSİAD kanlı saldırıyı kınadı

MÜSİAD kanlı saldırıyı kınadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MÜSİAD kanlı saldırıyı kınadı

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, pazar günü akşam saatlerinde Ankara-Kızılay'da gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Tarifsiz bir üzüntü içinde olduklarını belirten Ülkü, terör saldırısını lanetleyerek şu görüşlere yer verdi:

"Milletimizin canı bir kez daha yanmıştır. Ülkemiz, teröre boyun eğmeyecektir. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımız; hepimizin kardeşleri, arkadaşları, evlatlarıdır. Acımız büyük. Ülkemizdeki birlik ve beraberliği hedef alan bu alçak saldırganlar amaçlarına ulaşamayacak, bizleri yıldıramayacaktır. Ülkemiz, teröre boyun eğmeyecektir. Gün, birlik beraberlik günüdür. Vatandaşlarımız paniğe kapılmamalı ve tedbirli davranmalı. Hain saldırılar, vatandaşlarımızın demokrasi ve huzur iradesini kırmamalıdır. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meteoroloji uyardı; Fırtına geliyor
Sonraki Haber Gençler, Çanakkale ruhunu yaşadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?