ANA SAYFA > İZMİR > MÜSİAD İzmir'den örnek kan bağışı

MÜSİAD İzmir'den örnek kan bağışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MÜSİAD İzmir'den örnek kan bağışı

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü ve üye iş adamları, 'Kan ver, hayat kurtar' sosyal sorumluluk projesiyle, kan stokunun en aza indiği kış aylarında kan bağışında bulunarak örnek oldu.

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü: "MÜSAİD İzmir olarak ihtiyaç olduğunda kanın hayat kurtardığı bilinci ile bu sosyal sorumluluk gereği kan bağışında bulunduk. Sağlık Sektör Kurulumuzun organizasyonunda toplumumuzda kan verme bilincinin artırılması konusundaki çalışmalara destek olmak amacıyla 'gün olur herkes kana ihtiyaç duyar' düşüncesini oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

"Stokun Azaldığı Dönemde Örnek Kan Bağışı"

Kan stokunun düştüğü aylarda kan bağışında bulunarak destek vermenin önemine değinen MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, "Her birimizin her an kana ihtiyacı olabilir. Şu anda 3 günlük bir kan stoku ile döndüğümüzü biliyoruz ki bu diğer şehirlere göre iyi bir stok ancak bunu artırmalıyız. Bu aylarda kan bağışının daha az olduğu, stokun daha aza indiğini bildiğimiz için özellikle bu zamanı seçip katkı sağlamak istedik. İzmir'in kendi kan ihtiyacını stok olarak karşılayamadığını, ihtiyacı kadar kan bağışı gerçekleşmediğini bildiğimiz için hem destek olalım hem de bu bilinci halkımıza yayalım ki vatandaşlarımız ihtiyaç olduğunda bunun bir nevi zorunluluk olduğunu bilsinler" dedi.

Kan bağışı yaparak 'Güvenli Kan Temini' projesine destek veren İzmirli işadamlarına bağışlarından dolayı teşekkür eden Türk Kızılay'ı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök de bir ünite kan ile üç kişinin hayatının kurtarıldığını ve herkesin kan bağışında bulunması gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü'ye teşekkür sertifikası takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Oredea'ya fark attı
Sonraki Haber Markovic:''Egemen ve Alp çok çalışıyorlar ve karşılığını alıyorlar''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?