ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Oredea'ya fark attı

Kaf Kaf, Oredea'ya fark attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Oredea'ya fark attı

FIBA Şampiyonlar Ligi 8.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği CSM CSU Oradea'yı 29 farkla 79-50 mağlup etti.

Maçın ilk çeyreğinde Romanya temsilcisi Denison'la üst üste sayılar bulan Kaf-Kaf, Brown'ın üçlükleriyle rakibini yakaladı ilk 5 dakikayı 9-6 önde tamamladı. Yeşil-kırmızılılar üstünlüğünü koruduğu periyodu 25-12 önde tamamladı. Oradea'nın sayı üretmekte zorlandığı ve sadece 7 sayı kaydedebildiği ikinci çeyrekte Kaf-Kaf, farkı açtı ve soyunma odasına 42-19 galip girdi.

Pınar Karşıyaka, Brown ve Ponitka'nın sayılarıyla üstünlüğünü sürdürdüğü üçüncü çeyrekte Romen ekibi 21 sayı kaydederek aradaki farkı kapatmaya çalıştı ancak başaramadı: 61-40. Yeşil-kırmızılılar, farkın açılmasıyla bu çeyrekte sahaya genç oyuncuları Görkem, Alp ve Egemen'i aynı anda sürdü. Pınar KSK, son çeyrekte de rakibine fırsat tanımadı ve maçı 79-50 kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'i kana bulamak isteyen kadın terörist yakalandı
Sonraki Haber MÜSİAD İzmir'den örnek kan bağışı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?