ANA SAYFA > İZMİR > Murat Koç:''İzmir’in de İzmirlinin de derdi benim derdim olacak''

Murat Koç:''İzmir’in de İzmirlinin de derdi benim derdim olacak''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Murat Koç:''İzmir’in de İzmirlinin de derdi benim derdim olacak''

1 Kasım seçim çalışmalarını kapsamında önceki gün Mustafa Kemal Caddesi’de esnaf ziyareti yapan İzmir Milletvekili ve 26. Dönem MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Murat Koç, dün de Ergene Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi,

Ziyaretlerinde yerel adayın öneminden bahseden Murat Koç “İzmirli olmayan milletvekillerinin İzmir’in sıkıntılarından bi haber olduğu ve kentin gelişimine katkı koyamadığı gerçeğini hepimiz biliyoruz. Ankara’da oturan bir vekilden İzmir’in derdiyle dertlenmesi mümkün değildir. Ben bu sebeple siyasetin içindeyim, hem ülkeme hem İzmir’e hem de İzmirlilere faydalı olmak istiyorum.” dedi.  

İzmir’de yaşadığını, İzmir havasını soluyup, suyunu içtiğini hatırlatan Koç “Ben buranın çocuğuyum, buranın insanıyım, işim burada, evim burada. Diğer milletvekilleri gibi Ankara’ya gidip oraya yerleşmeyeceğim. 1 Kasım’dan sonra da tıpkı 7 Haziran’ın sonrasında olduğu gibi İzmir’de yaşamaya devam edip, vatandaşlarımızın arasında olacağım, İzmir’in ve İzmirlilerin sıkıntılarının çözümü için Ankara’ya gidip geleceğim.” dedi. 

1 KASIM’DAN SONRA DA HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM

Esnaf ziyaretlerinde her zaman halkın içinde olacağını, İzmir’in ve İzmirlinin daha iyi hayat şartlarda yaşaması için gerekli olan devlet yatırımlarının takipçisi olacağını belirten Murat Koç, kısa bir dönem içerisinde projelerinin uygulamaya konması için büyük gayret sarfettiğini belirterek “Özellikle Bornova Kültür Merkezi’ni bürokrasinin dolaplarından çıkarıp, ihale safhasını bitirtirip, onaylatıp yer teslimini gerçekleştirerek İnşaatını başlattım. Hemen ardından Peterson Köşkü’nün İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Kültür Bakanlığı arasındaki anlaşmazlığı her iki taraflarlarla yaptığım temaslar sonucu, pürüzleri ortadan kaldırtarak protokol imza aşamasına getirttim. Allah nasip eder de 1 Kasım seçimlerinde de İzmirmililer vana vekalet verirse Peterson Köşkü için de protokolü imzalattıracağım. Yıllardır Bornova’nın kanayan yarası durumunda olan, ancak yaptığım çalışmalarla iki ay gibi kısa bir sürede sonuçlandırdığım bu iki hizmetimin öncelikle Bornova halkına hayırlar getirmesini dilerim” şeklinde konuştu.

“AŞURE HAYRI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ”

Akşam saatlerinde de Peterson Köşkü arkasında, paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olan aşure hayrı düzenleyen Murat Koç, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek “7 Haziran’dan sonra olduğu gibi 1 Kasım’dan sonra da millete hizmet etmek istiyorum. “Tek dileğim Cenab-ı Allah bana bu millete hizmet etmeyi nasip etsin. Bu sebeple sizlerden oy değil vekalet istiyorum. son günlerde cereyan eden olaylar vatandaşlarımızı endişelendirmektedir. Hani “Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır” deniliyor ya, işte o gün bu gündür. Bunun bilinciyle sandığın başına gitmeli ülkemizi bu tehlikeli oyunların içinden kurtarmalıyız. Çözüm süreci denen aldatmacanın içinin boş olduğunu tüm halkımız gördü. Bu süreç dağılmakta olan dağdaki teröristin toparlanmasından başka bir işe yaramamıştır. Dağdaki terörist artık şehirlere de yerleşmiştir. Türkiye iç harbin içine sokulmak isteniyor, artık vatandaşlarımız takım tutar gibi parti tutmak yerine, ülkesi için çalışacağını inandığı milletvekillerine vekalet vermelidir.” şeklinde konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili Turhan: Sanayide elektrik maliyetini azaltacağız
Sonraki Haber ''Çocuğumla kaldırımda yürüyemiyorum''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?