ANA SAYFA > İZMİR > Murat Koç: Bizim ile yürü İzmir

Murat Koç: Bizim ile yürü İzmir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Murat Koç: Bizim ile yürü İzmir

İzmir’deki MHP teşkilatlarının sevdiği isimlerden Murat Koç, seçim çalışmalarına İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek başladı.

Ulaşım ve lojistik sektörünün önde gelen firmalarından birinin sahibi olan Koç, aday adaylığı tercihini 2. Bölgeden yaptı. Murat Koç’u aday adayı olarak değil, dostları, ağabeyleri ve kardeşleri olarak gördüklerini belirten MHP Teşkilatları “Ağabeyimizi Ankara’da görmek istiyoruz” sözleriyle desteklerini ifade ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde seksen sonrası İlçe Başkanlığından, Teşkilat Başkanlığına kadar her türlü görevi üstlenen Murat Koç’un 2. Bölge Milletvekili aday adayı olması çok sevildiği Parti Teşkilatlarında pozitif enerji yarattı. Seçim çalışmalarına Küçük Menderes Havzası’nda bulunan Beydağ, Kiraz, Ödemiş, Tire Ve Bayındır İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek başlayan Koç, kalabalık partili gruplar tarafından karşılandı. Bölgeyi kalkındırmak için elbirliğiyle daha da önemlisi gönül birliğiyle çalışacaklarını belirten Koç, “Öncelikli hedefimiz MHP’nin güçlü şekilde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilmesini sağlamaktır. Biz ne kadar çok çalışırsak, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis’te ne kadar güçlü olursa; Türkiye’nin sorunlarını o kadar hızlı bir şekilde çözülür” dedi. Her Türk Milliyetçisi gibi milletime hizmet için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağını vurgulayan Murat Koç, “Teşkilatlarımızı ve dava arkadaşlarımı hiç yalnız bırakmadım, Onlar da beni yalnız bırakmadı. Hep partimle iç içe oldum. Fakat şimdi bu birlikteliği milli hizmete dönüştürmeliyiz. Liderimizin Bizimle Yürü Türkiye Sloganını emir biliyor; haksızlığa, vurguna, talana ve bölücülüğe karşı bizimle yürü İzmir diyoruz. Bu yolda beraber ter dökecek, beraber sevineceğiz” diye konuştu.

İzmir’de Partinin önemli isimleri arasında yer alan Murat Koç’u gitti ilçelerde İlçe başkanları karşıladı. MHP’nin Beydağ ilçe Başkanı Alaaddin Topçu, Kiraz İlçe Başkanı Selim Demirel, Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, Tire İlçe Başkanı Atakan Duran ve Bayındır İlçe Başkanı İbrahim Soğancıoğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Koç’a destek verdiler. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin iktidar emrini aldık, çalışmalarımızı hızlandırdık. Murat Ağabeyimizin adaylığı bizi bu yolda daha da güçlendirdi. İzmir’de çok iyi bir kadro kuruluyor. TBMM şimdiden daha çok MHP’li ve İzmir’li vekile hazırlansın” dediler.

MHP Teşkilatlarında gösterilen yoğun ilgi ve sevgiye teşekkür eden Koç, “Her şeyin başı sevgi, önce birbirimizi ardından İlçemizi, Şehrimizi, Ülkemizi çok sevmeliyiz. Biz bu ülkeyi çok sevdiğimiz için ve çocuklarımızın geleceğinden endişe ettiğimiz için MHP’de buluştuk. Sevdamız olmazsa, hedeflerimiz olmazsa başarılı olamayız. Her gün daha çok çalışarak partimizi ve ülkemizi daha yukarılara taşımak için mücadele edeceğiz. Bu hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz. İlçelerimizi ve teşkilatlarımızı çok iyi tanıyorum. İhtiyaç ve beklentileri çok iyi biliyorum. Ülkemiz ve İzmir birçok potansiyel barındırıyor. Fakat bunu göremiyorlar. Daha çok üreten ve daha çok kazanan bir İzmir adımlarını atmak çok kolay. İzmir’e tepeden bakan zihniyetlere inat, biz gönlümüzü açtık geliyoruz. Halkın içinde halkla beraberiz. İnsanımızın zamanı ve ekmeğini çalanlarla karşı çok mücadele edecek ve sonunda zaferle kucaklaşacağız. Her bölgede çok büyük bir seçim karargâhı kuracağız. Her eve gireceğiz her vatandaşımıza MHP’yi anlatacağız. Yolumuz açık olsun” diye konuştu

Gittiği ilçelerde Murat Koçu yalnız bırakmayan Ülkü Ocakları, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları, İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Murat Koç’u bağrına bastı. MHP Teşkilatları olarak her zaman yanlarında olan bir ismin Ankara’da kendilerini ve bölgelerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirten partililer Koç’a gönülden destek verdiklerini söylediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Devlet Opera ve Balesi'nden emekli olan personele plaket
Sonraki Haber CHP'li Uçar: Bütünşehir yasasını kaldıracağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?