ANA SAYFA > İZMİR > Murat Bakan, özlük haklarını sordu

Murat Bakan, özlük haklarını sordu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Murat Bakan, özlük haklarını sordu

Ankara'da intihar bombacısı teröristin yaptığı saldırıda askeri sivil memurların servis otobüslerinde şehit olmaları üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görevli sivil memurların özlük hakları hakkında önerge veren Milli Savunma Komisyonu Üyesi CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, askeri sivil memurların yaşadığı sıkıntılar ve özlük hakları yönünde yapılan çalışmaları Milli Savunma Bakanı’na sordu.

Verilen cevapta, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görevli sivil memurların ücretlerinde artış yapılmasının öngörüldüğü belirtiriliken, GATA’daki eğitim öğretim planlamacılarının maaşlarına bin TL zam yapılacağı açıklandı.

Birinci derece kritik iller ile Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa’da görevli sivil memurlara üst limitten tazminat ödenmesi için hazırlanan tasarının Maliye Bakanlığı’nda; Özel Kuvvetler Komutanlığı kadroları ve diğer memurlara ilave özel hizmet tazminatı verilmesi hususunda hazırlanan taslağın ise, Çalışma Bakanlığı’nda olduğu ifade edildi.

Sonuç alana kadar konunun takipçisi olacağını vurgulayan Bakan, hassasiyetini dile getirerek, "Hem komisyon toplantılarında hem Genel Kurul kürsüsünden Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında çalışan herkesin özlük haklarını dile getiriyorum. Bu vatan için çalışan emekçilerimiz haklarına kavuşana dek bu işin takipçisi olacağım" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuklar ''Yaza merhaba'' dedi
Sonraki Haber Genç mühendis adaylarından yaratıcı projeler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?