ANA SAYFA > GÜNDEM > Muhtar istedi, Belediye yaptı

Muhtar istedi, Belediye yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Muhtar istedi, Belediye yaptı

Karşıyaka Tuna Mahallesi Muhtarı Hüseyin Koçoğlu’nun isteği üzerine, Tuna Mahallesi Muhtarlık Binası engelli erişimine uygun hale getirildi.

Karşıyaka’nın en yeni muhtarı olan, aynı zamanda Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nde de çalışmalarını sürdüren Muhtar Hüseyin Koçoğlu’nun göreve gelir gelmez ilk icraatı muhtarlık binasını engelli erişimine uygun hale getirmek oldu. Muhtar Koçoğlu’nun başvurusu üzerine hızla çalışmalara başlayan Karşıyaka Belediyesi, muhtarlık binasının yan duvarlarından birini yıkarak engellilere özel bir kapı inşaa etti. Yeni yapılan kapının önüne bir engelli rampası da inşaa eden Karşıyaka Belediyesi, binayı engelli, yaşlı ve bebek arabalı vatandaşların da rahatça yararlanabileceği bir hale getirdi.

İlk ziyaretçiler Engelliler Meclisi

Binanın engelli erişimine uygun hale getirilmesinin ardından ilk ziyaretçileri de Karşıyaka Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri oldu. Ziyaret sırasında bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren engelli vatandaşlar, Muhtar Koçoğlu’na ve Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Beş yıldır Tuna Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirten ortopedik engelli Hatice Öncü, rampa yapılmadan önce muhtarlık binasına giremediğini belirterek “Muhtar kapıya kadar gelip ne alacağımı soruyordu, isteğimi ona iletip yolun ortasında dışarıda beklemek zorunda kalıyordum. Muhtarın kapısının önüne bile yanaşamıyordum. Arabaların arasında durup işlememimin tamamlanmasını bekliyordum. Bu sebeple can tehlikesi yaşıyordum. Muhtarımız daha seçilmeden önce bana aday olduğunu söylediğinde kendisine ‘muhtarlığa rampa yaparsan sana oy veririm’ demiştim. O da bana seçilirse yapacağının sözünü vermişti. Sağ olsun sözünde durdu. Şu an çok memnunum” dedi.

“Teşekkürler Başkanım”

Böyle güzel bir hizmete aracı olduğu için büyük bir mutluluk yaşadığını dile getiren Muhtar Hüseyin Koçoğlu, “Başkanımız bu konularda çok hassas bir insan. İsteğimizi Belediye’ye ilettiğimizde ikiletmeden çalışmalara başladılar ve kısa sürede tamamladılar. Ben, başta Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar olmak üzere bu hizmette emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diyerek Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Valisi Toprak, canlı bomba yakalandığı iddiasını yalanladı
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı 3. Lig’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?