ANA SAYFA > SPOR > İzmir Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı 3. Lig’de

İzmir Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı 3. Lig’de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı 3. Lig’de

İzmir Voleybol Bölgesel Liginde sergilediği başarılı performansı, Uşak’taki 3. Lige Terfi Final Müsabakalarında da koruyan İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımının 3. Lig’e yükselişi, Necdet Doğanata Sanat Galerisinde yapılan törenle kutlandı.

İzmir Voleybol Bölgesel Liginde mücadele eden ve grubunda birinci olan İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, Uşak Bölgesel Final Grubunda da liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı. Uşak’ta düzenlenen 3. Lige Terfi Final Müsabakalarından zaferle dönerek 3. Lig’e yükselen takım için Necdet Doğanata Sanat Galerisinde bir plaket töreni düzenlendi. Törende, İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Rıza Doğanata, İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı ve Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Selim Doğanata, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş yanı sıra üniversite üst yönetimi yer aldı. Takımı başarılarından dolayı tebrik ederek, sporcuların performanslarından ve olumlu ilerleyişlerinden dolayı gurur duyduklarını belirten İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, üniversite olarak spora destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Törende, İzmir Üniversitesi Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Antrenörleri Okan Barut ve Serbay Kos ile takım oyuncuları İbrahim Özdemir, Emrah Yanık, Osman Emrah Can, Eşref Sabri Susoy, Sercan Uhra Yakupoğlu, Muhammed Avcı, Haris Alikadic, Abdullah Göktuğ Aydın, Kaan Doruk Şahin, Onur Dabbağ, Kemal Batuhan İpekoğlu, Kerem Erciyeş, Burak Simit, Mehmet Alaattin Eylik, Murat Kahraman’a plaket verilmesinin ardından şampiyonluk pastası kesildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Muhtar istedi, Belediye yaptı
Sonraki Haber Büyükşehir'den tablo gibi peyzaj çalışması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?