ANA SAYFA > SPOR > Müdürlerin takımı voleybolda şampiyon oldu

Müdürlerin takımı voleybolda şampiyon oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müdürlerin takımı voleybolda şampiyon oldu

Kurumlararası Atatürk Yaz Voleybol Turnuvasında Müdürlerden oluşan Milli Eğitim takımı şampiyon oldu.

Zehra Semahat Erişen İlkokulu spor salonunda hafta içi Salı ve Perşembe günleri akşam saatlerinde düzenlenen ve 2,5 ay süren 2 devre ile oynanan kurumlar arası Atatürk Yaz Voleybol Turnuvası’na Milli Eğitim, TSK, Avukatlar, Karma ve Yapı Kredi Bankası takımları katıldı.
Turnuva sonucunda dereceye girenlere düzenlenen mini bir törenle kupaları ve madalyaları verildi.
Turnuva’nın şampiyonu olan Milli Eğitim takımından tanıdık isimlerin olması dikkat çekti. Milli Eğitim takımında İzmir Il Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, Karşıyaka Mustafa Reşit Paşa İlkokulu Müdürü Cahit Soylu, Mehmet Hikmet Kaserci Ortaokulu Müdürü Ozan Kutbettin Gümüş, Çapa Koleji Halkla İlişkiler Müdürü Ve Koordinatörü Ömer Daskale, Beden Eğitimi Öğretmeni ÖzgürKarabulut, Zarotesk Sahibi Serhat Işık ve Acar Spor Kulübü Başkanı Cemal Acar bulunuyor.
Binbaşı, Albay ve ordu milli takımından, Konak Kardiyoloji Tıp Merkezi Müdürü Levent Maden gibi sporcularında yer aldığı turnuvada, turnuva boyunca kaliteli voleybol ve Fair Play davranışları sergileyen takımlar takdir topladı.
Önümüzdeki günlerde daha fazla takımın katılacağı yeni bir turnuvanın düzenleneceği belirtildi.


Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çaldığı televizyonla kaçarken yakalandı
Sonraki Haber Karşıyaka Kaymakamı Filede "10 Numara"

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?