ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Kaymakamı Filede "10 Numara"

Karşıyaka Kaymakamı Filede "10 Numara"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kaymakamı Filede

Karşıyaka'nın başarılı ve sevilen kaymakamı Sadettin Yücel, fırsat buldukça voleybol oynayarak spor yapıyor.

Gençliğinde iyi bir voleybolcu olduğunu, tahsilinin ağır basması nedeniyle profesyonelliği seçmeyerek amatör kaldığını belirten Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yüzel, fırsat buldukça voleybol oynamaya gidiyor ve filede hünerlerini gösteriyor.
Karşıyaka'da çeşitli kurumlarda görev yapanların oluşturduğu takımlarla haftanın belirli günlerinde voleybol oynayan Kaymakam Yücel'in file üstündeki başarısı ve sayı kazandıran smaçların yanı sıra pasörlüğüyle de dikkatleri çeken Kaymakam Yüzel için "mesleğinde olduğu gibi spor salonlarında da 10 numara" yakıştırması yapılan kaymakam Yücel, yine de mütevaziliğini koruyor ve "iyi takımda iyi oynanıyor" diyerek başarısını takım arkadaşlarına bağlıyor.

Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müdürlerin takımı voleybolda şampiyon oldu
Sonraki Haber Karşıyaka U19 Samsun'da Bandırma Vapurunu gezdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?