ANA SAYFA > GÜNDEM > Müdürler Kurulu toplantısı eğitim çalıştayı havasında geçti

Müdürler Kurulu toplantısı eğitim çalıştayı havasında geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müdürler Kurulu toplantısı eğitim çalıştayı havasında geçti

Karşıyaka’da bulunan eğitim kurumları yöneticileri 2. Yarıyıl toplantısı Özel HavaJet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim çalıştayı havasında geçti.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı 2.yarıyıl dönem başı müdürler kurulu toplantısına Karşıya Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve Karşıyaka’da bulunan 73 okul ve eğitim kurumu yöneticisi katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra eğitim-öğretim ile ilgili yapılacak çalışmalar anlatıldı, sunumlar yapıldı. Protokol kurallarının da anlatıldığı toplantıda katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Toplantıda Karşıyaka’ya yeni atanan bir okul yöneticisinin ’30 yıllık görevim sırasında ilk kez böyle güzel ve yararlı bir toplantıya katılıyorum…’ diyerek teşekkür etmesi dikkat çekti.

Toplantıya ev sahipliği yapan Havajet İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, eğitim için yapılacak çalışmalar için tüm kurumlara Havajet’in kapısının açık olduğunu belirterek şunları söyledi. “Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutlu olduk. Bizim kuruluş amacımız bu ülkeye iyi eğitim almış bireyler yetiştirmektir. Sadece havacılık alanında eğitim-öğretim vermekteyiz. Havajet olarak eğitim için yapılacak çalışmalarda İzmir’deki tüm eğitim kurumlarının yanında olacağız."

Şube müdürü Mehtap Gemici okul gelişim modeli, Hasan Ayar soruşturma teknikleri, Hüseyin Furtana eğitim öğretim başarıları, Bahattin Gengörü Protokol Kuralları konularına değinirken, Fatih Projesi eğitmeni Seda Unur EBA-Fatih Projesi-Kurslar,  Ö.Kenan Gamsız İ.Okulu müdürü Dr.Özlem Özer bu yıl ilk olarak İzmir’de uygulanan olan okul yıllık gelişim modelini anlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, akademik başarının artırılması, EBA programlarının yaygınlaştırılması, okul aile işbirliğinin artırılarak sürdürülmesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerin önemi öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan korunması, ilçe genelinde uygulanan insan sağlığı ve hijyen, sağlıklı yaşam kulüpleri ve değerler eğitimi projelerinin sürdürülmesinin çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi. “Karşıyaka’da eğitim-öğretimde farkındalık yaratmak bizim görevimiz. Karşıyaka’nın her alanda öncü olması için var gücümüz ile çalışmalıyız. Bunları gerçekleştirmek için de, İlçe Milli Eğitim yöneticileri, okul yöneticileri, eğitim çalışanlarının bir takım anlayışı içerisinde çalışma anlayışı içerisinde olacağız.”  

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Toplantılarda ilişkilerde olabildiği ölçüde sabırlı, hoşgörülü ve yol gösterici davranılması gerektiğini söylüyorum. Eğitim öğretimde yönetici olarak sizlerin öğretmen, öğrenci ve veliler ile ilişkilerinizde sabırlı, hoşgörülü ve yol gösterici olmanız başarıyı artıracaktır. Karşıyaka’da eğitim-öğretimde farkındalık oluşturmamız için kaymakamlık olarak her zaman yanınızda olacağız… Cep telefon numaram hepinizde var. Telefonum 24 saat açık…”

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özcan Purçu, Meclis'te Güzelbahçe Hastanesi'ni sordu
Sonraki Haber Büfecinin katil zanlısı yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?