ANA SAYFA > SAĞLIK > Müdürler kan verdi, örnek oldu…

Müdürler kan verdi, örnek oldu…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Müdürler kan verdi, örnek oldu…

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz’in çağrısına cevap veren Karşıyaka kurum müdürleri kan vermeye başladı.

Çağrıya cevap vererek öncü olan Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Karşıyaka Gençlik Spor İlçe Müdürü Musa Yelek ve Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür kan verdi.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, “Azalan kan stoklarımıza destek vermek amaçlı yapmış olduğumuz etkinlikte çağrımıza cevap vererek kan bağışında bulunan Karşıyaka İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Karşıyaka Gençlik ve Spor Müdürü Musa Yelek, Karşıyaka Tarım ve Orman Müdürü Bülent Üngür diğer müdürlerimize örnek olmak amacıyla kampanyamızda öncü oldukları için onlara teşekkür ederim. Ayrıca muhtarlarımıza ve duyarlı vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım. Kan stoklarımızı artırmaya devam edeceğiz” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır, tenisin romanını yazanları ödüllendirdi…
Sonraki Haber Karşıyaka İçel’den eli boş dönüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?