ANA SAYFA > SPOR > Kaymakam Çalışır, tenisin romanını yazanları ödüllendirdi…

Kaymakam Çalışır, tenisin romanını yazanları ödüllendirdi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır, tenisin romanını yazanları ödüllendirdi…

Karşıyaka Kaymakamlığı himayesinde Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından projelendirilen “Tenisin Romanı yazılıyor” projesi kapsamında Roman gençlerine verilen 4 haftalık tenis eğitimi sona erdi.

Karşıyaka Kaymakamlığı himayesinde Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından projelendirilen “Tenisin Romanı yazılıyor” projesi kapsamında Roman gençlerine verilen 4 haftalık eğitim sonunda düzenlenen törende projeye katılım sağlayan Roman gençlere Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığının destekleriyle Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır tarafından çeşitli hediyeler verildi. Katılımcı gençlere de katılım belgelerini Karşıyaka Gençlik Spor İlçe Müdürü Musa Yelek takdim etti.  
Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Musa Yelek, “Sporu toplumun her kesimine yaymak, spor aracıyla sosyal hayata katılımları arttırmak, toplumu düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirmek, spor kültürünü oluşturmak, katılımcıların beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek ve spor aracılığıyla sosyal hayata katılımları sağlamak, çeşitli bağımlılıklardan uzaklaştırmak amacıyla düzenlediğimiz kurs sona erdi. Katılımcıların hepsini kutluyoruz” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kırklar’ın kadınları istedi Buca Belediyesi yaptı
Sonraki Haber Müdürler kan verdi, örnek oldu…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?