ANA SAYFA > İZMİR > Mobilyacılar Sitesi’ne yepyeni çehre

Mobilyacılar Sitesi’ne yepyeni çehre

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mobilyacılar Sitesi’ne yepyeni çehre

Buca Belediyesi, Seyhan Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte temizlik seferberliği başlattı. 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında otopark alanı olarak düzenlenecek olan bölge sanayi sitesinin çehresini değiştirecek.

Buca Belediyesi, Buca’nın kanayan bir yarasına daha neşter vurdu. Belediye, Seyhan Mahallesi’nde çevreden gelişi güzel atılan sanayi atığı ve moloz yığınlarıyla kullanılmaz hale gelen Mobilyacılar Sitesi bölgesinde temizlik çalışması başlattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte alana giren Buca Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri kepçelerle 700 ton moloz ve atık yığınını temizledi. 2 bin 500 metrekareyi bulan geniş bölgeden 50  kamyon atık kaldıran belediye ekipleri bölgede düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Buca Belediyesi temizleme çalışmalarının ardından bölgeyi otopark olarak düzenleyerek Buca’ya temiz ve düzenli bir alan daha kazandırmış olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kılıçdaroğlu Seferihisar'a geliyor
Sonraki Haber Gümüldür’de Plaj Futbol şöleni sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?