ANA SAYFA > İZMİR > Gümüldür’de Plaj Futbol şöleni sona erdi

Gümüldür’de Plaj Futbol şöleni sona erdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gümüldür’de Plaj Futbol şöleni sona erdi

Menderes Belediyesi ile TFF’nin Gümüldür’de düzenlediği Plaj Futbolu Turnuvası sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbol Ligi Menderes Etabı Gümüldür Atatürk Mahallesi Sahili’nde düzenlendi. Menderes Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada takımlar sıcak havaya rağmen tribünleri dolduran vatandaşlara futbol keyfi yaşattı. Hafta sonu gerçekleşen etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

Turnuvanın başlangıcı öncesinde minik futbolcular gösteri maçı gerçekleştirdi. Tribünleri dolduran tatilciler de miniklerin futbol şovuna büyük ilgi gösterdi. Berabere biten maçın kazananı dostluk oldu.

Başlama Vuruşu Başkandan

Cumartesi günü ilk karşılaşmaların, pazar günü ise yarı final ve final karşılaşmalarının yapıldığı turnuvanın başlangıç vuruşunu Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu yaptı. Tüm takımlara başarı dileyen Başkan Soylu, spora ve sporcuya destek olacaklarını belirtti. Final karşılaşmaları sonunda takımlara kupalarını ise Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayşegül Duran Türker ve Meclis Üyesi Reyhan Canbaz verdi

Karşılaşmalar sonunda turnuvanın üçüncüsü Yelki Spor oldu. Menderes Belediyesi Gümüldür Spor turnuvanın ikincisi olurken, şampiyon Menderes Belediyesi Arbek Emlak oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mobilyacılar Sitesi’ne yepyeni çehre
Sonraki Haber Sakız'a geçmeye çalışan 68 sığınmacı yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?