ANA SAYFA > GÜNDEM > Mirza Nil minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Mirza Nil minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mirza Nil minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Karşıyaka'da eğitim faaliyetlerini sürdüren Mirza Nil İlkokulu Minik Eller Anasınıfı öğrencileri, Cumhuriyet coşkusunu hazırladıkları gösteride velileriyle paylaştı. Mirza Nil İlkokulu Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen gösteri Okul Müdürü Ercan Çiftçi'nin yanı sıra Mirza Nil İlkokulu Minik Eller Anasınıfı öğretmeni Ayfer Çakır ile miniklerin ailelerinin katılımı ile gerçekleşen gösteride duygu dolu anlar yaşandı.

Minik Eller Anasınıfı'nın miniklerinin gösterisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı'nın ardından minikler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 96. yılını marşlar ve şarkılar söyleyerek kutladı. 

Çocuklar tarafından birlikte söylenen şarkılar ve tek başlarına okudukları şiirler aileleri tarafından büyük bir gurur ve alkışlarla izlendi.
Mirza Nil'in minikleri gösteriden sonra öğretmenleri Ayfer Çakır ile beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Mirza Nil İlkokulu Müdürü Ercan Çiftçi, ilkokulun 3 anasınıfı olduğunu belirterek Mirza Nil İlkokulu'nda anasınıfları ile başlayan 29 Ekim kutlamalarının ilkokul öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle 29 Ekim'de devam edeceğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Dağ taş değirmende buğday öğüttü
Sonraki Haber Çocuklarını bekleyen veliler zeybek öğreniyor…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?