ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Partili Dağ taş değirmende buğday öğüttü

Ak Partili Dağ taş değirmende buğday öğüttü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Partili Dağ taş değirmende buğday öğüttü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri'nin etkinlik alanını ziyaret etti.

Yöreye özgü şapkalardan takarak taş değirmende buğday öğüten Dağ, stantları gezerek vatandaşın sorunlarını dinledi. Bitlis Valiliği öncülüğünde İzmir'de bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri', Karşıyaka'daki Bostanlı Pazar Alanı'nda başladı. Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı'nın yanı sıra ilçedeki kurum, oda ve STK'ların katılım gösterdiği fuarı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ziyaret etti. Yöreye özgü şapkalardan takarak taş değirmende buğday öğüten Dağ, yöresel türkülere eşlik etti ardından stantları gezdi. Yöreyi tanıtmak amaçlı düzenlenen fuarda, kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği ürünler de sergilendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı çocukların Tay Park sevinci
Sonraki Haber Mirza Nil minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?