ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı çocukların Tay Park sevinci

Karşıyakalı çocukların Tay Park sevinci

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı çocukların Tay Park sevinci

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Zübeyde Hanım Mahallesi Afet Evleri’ne yaptığı ziyaret sırasında çocuklara söz verdiği ‘Tay Park gezisini’ geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdi. Belediye tarafından tahsis edilen otobüsle mahalleden alınan ve Tay Park’a götürülen çocuklar, aileleri ile birlikte unutulmaz bir gün geçirdi.

Çocuklar için palyaço eşliğinde renkli aktiviteler düzenlenirken, halat çekme ve limbo gibi eğlenceli oyunlar oynandı. Pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtımı da çocukların yüzünü güldürdü. Ayrıca konuklara öğle yemeği ikram edildi. Birlikte keyifli saatler yaşayan aileler, organizasyon için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Tugay’a teşekkürlerini iletti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gökhan Türkmen, Karşıyakalılardan büyük alkış aldı
Sonraki Haber Ak Partili Dağ taş değirmende buğday öğüttü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?