ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Çocuklarını bekleyen veliler zeybek öğreniyor…

Çocuklarını bekleyen veliler zeybek öğreniyor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuklarını bekleyen veliler zeybek öğreniyor…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, Karşıyaka Alaybey Safiye Nadir Özel Eğitim İş Okulu’na çocuklarını getiren ve onları bekleyen velilere özel olarak açtığı zeybek kursu büyük ilgi gördü.

Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan ve Halk Eğitim Öğretmeni Hacer Özlem Aydın, tarafından öğrenci velilerine verilen zeybek dersinden son derece mutlu olduklarını ifade eden  Karşıyaka Alaybey Safiye Nadir Özel Eğitim İş Okulu Müdürü Murat Doğanyıldız, “Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa açtığımız velilere yönelik zeybek kursumuza 12 öğrenci velisi katılıyor. Hem boş zamanlarını değerlendiriyorlar, hem de zeybek oyununu doğru bir şekilde öğreniyorlar” dedi.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Korkmaz, “Karşıyaka Alaybey Safiye Nadir Özel Eğitim İş Okulu’na özel çocuklarını getiren velilerimiz, çocuklarını beklerken, belirli saatlerde boş boş oturacaklarına  biz de onlara zeybek öğretiyoruz.  Kurumların işbirliği sonucunda yaptığımız hizmetten, velilerimizin memnuniyetinden son derece de mutluyuz” dedi.
Öğrenci velilerine zeybek oynamasını öğreten Halk Eğitim Öğretmeni Hacer Özlem Aydın, “çok keyif alarak yaptığım iş. Zeybek oynamayı öğrenmeye başlayan velilerle adeta bütünleştik. Her biri en kısa zamanda zeybek oyununu en iyi şekilde oynayacaklar. Öğretim yılı sonunda bir gösteri bile yapabiliriz” diye konuştu. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mirza Nil minikleri Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da Cumhuriyet coşkusu başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?