ANA SAYFA > İZMİR > Miniklere hayvan sevgisi aşılandı

Miniklere hayvan sevgisi aşılandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Miniklere hayvan sevgisi aşılandı

Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, çocuklarda hayvan sevgisi oluşturmak amacıyla Süleyman Eczacıbaşı İlköğretim Okulu’nda seminer gerçekleştirdi.

Süleyman Eczacıbaşı İlköğretim Okulu’nda çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla Bayraklı Belediyesi Veteriner Hekimi Esra Şair seminer verdi. Öğrencilere hayvan hakları konusunda bilgiler veren, hayvan sevgisi ve dostluğu hakkında çarpıcı hikayeler anlatan Şair, can dostlarımızın yemek, su ve sevgi dışında hiçbir beklentilerinin olmadığını dile getirdi. Veteriner Hekimi Şair, pet shoplarda satılan hayvanlar yerine sokaklarda ve hayvan barınaklarında sahiplenmeyi bekleyen hayvanların olduğunu belirtti. Çocuklar, kendilerine anlatılanları dikkatli bir şekilde dinledi.

İnsanların küçük yaşlardan itibaren hayvan sevgisi ile tanışması gerektiğine dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Hayvan sevgisini aşılamak ve çocuklarımızı bilinçlendirmek için arkadaşlarımız okul okul gezerek seminer veriyor. Her zaman söylüyorum. Hayvanları sevmeyen insanları sevemez. Belediye olarak can dostlarımıza gereken önemi gösteriyoruz. Farklı noktalarda mama ve su kapları yerleştirdik. Bünyemizde kısırlaştırma işlemi yapıyoruz” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç sanatçılar Urla’da buluşuyor
Sonraki Haber Büyükkarcı: Adı geçen antrenör ile hiçbir temasımız olmamıştır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?