ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Genç sanatçılar Urla’da buluşuyor

Genç sanatçılar Urla’da buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç sanatçılar Urla’da buluşuyor

Son zamanlarda düzenlenen festivallerle adından sıkça söz ettiren İzmir’in Urla ilçesi şimdi de 30 genç sanatçının açacağı karma serginin heyecanını yaşıyor.

Arzu Pakdemir tarafından Urla Kuşçular Köyü’nde doğa ile iç içe, “ulaşılabilir sanat mottosu” ile faaliyet gösteren Kırmızı Sanat Galerisi Haziran ayında sanatseverlerle buluşma heyecanı yaşıyor. Güzel sanatların farklı alanlarında çalışmalar yapan 30 genç sanatçının resim, heykel ve seramik eserlerinden oluşan karma sergi 2. Genç Sanat Günleri kapsamında Kırmızı Sanat Galeri’de sanatseverlerle buluşacak. 11 Haziran Cumartesi açılacak olan sergi 8 Temmuz’a kadar gezilebilecek.

Otuz genç sanatçının eserlerinden oluşan sergi geleceğin sanatçıları ile sanatseverleri buluşturmak ve resim, heykel, seramik gibi birçok sanat dalının farklı teknik ve üslubu ile yorumlanmasını bir arada sunmayı amaçlıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tahkim Kurulu'ndan Kaf Kaf'a kötü haber
Sonraki Haber Miniklere hayvan sevgisi aşılandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?