ANA SAYFA > GÜNDEM > Milletvekili Hotar Karşıyakalılar ile iftarda bir araya geldi

Milletvekili Hotar Karşıyakalılar ile iftarda bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Milletvekili Hotar Karşıyakalılar ile iftarda bir araya geldi

Karşıyakalı İş Adamı Mehmet Karal’ın organize ettiği iftarda AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Üniversite rektörleri ve birçok sivil toplum kuruluşu yöneticisi bir araya geldi.

Karşıyaka Vilayetler Evi'nde verilen iftarda, Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar bir konuşma yaptı, Türk sanat müziğinin ve TRT’nin usta ses sanatçılarından Tugay Kızıltuğ ilahi okudu, şarkılar seslendirdi, Karal’ın Hotar için her zaman okuduğu “’Bininci Adam” şiiri okundu.

İftara; AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, 9 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Yüksek Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden, İş adamı Mehmet Karal, STK başkan ve temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

İftardan sonra davetliler, Milletvekili Hotar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka yeni sezonda Bornova Stadı'nda oynamak istiyor...
Sonraki Haber Karşıyakalı esnafa ''Gelin kolaylaştıralım'' dediler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?