ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka yeni sezonda Bornova Stadı'nda oynamak istiyor...

Karşıyaka yeni sezonda Bornova Stadı'nda oynamak istiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka yeni sezonda Bornova Stadı'nda oynamak istiyor...

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, yeni sezonda iç saha maçlarını Bornova Stadı'nda oynamak istediklerini söyledi.

Karşıyaka Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği iftara katılan Altuğ, "Bornova Stadı için şimdiden girişimde bulunduk, beklemedeyiz" dedi.

Karşıyaka, geçen sezon iç saha maçlarını Atatürk Stadı'nda oynamıştı. Göztepe ve Altınordu ise yeni açılan Bornova Stadı'nı kullanmıştı. Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de yer alacak Göztepe'nin, maçlarını kapasitesi yüksek olduğu için Atatürk Stadı'nda yapması bekleniyor.

Transfer yasağı kapsamına giren 13 milyon TL civarında borcu olan Karşıyaka'nın borçlarını yapılandırma çalışmalarına da başladıklarını dile getiren Mutlu Altuğ, "İstanbul'da bir hukuk bürosuyla anlaştık. Alacaklı eski futbolcularla görüşüp ödeme planı sunmak istiyoruz. Devre arasında çok büyük bir aksilik olmazsa transfer yasağını kaldırabiliriz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kredi kartı kopyalayan Bulgar çetesi yakalandı
Sonraki Haber Milletvekili Hotar Karşıyakalılar ile iftarda bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?