ANA SAYFA > İZMİR > Mikrop Hikmet'ten ''hoşgörü iftar sofrası''

Mikrop Hikmet'ten ''hoşgörü iftar sofrası''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mikrop Hikmet'ten ''hoşgörü iftar sofrası''

İzmir' de yerel sanatçı ve şovmen 'Mikrop' lakaplı Hikmet Durmuş'un organize ettiği 'Mikrop Hikmet ile hoşgörü iftar sofrası' büyük ilgi gördü.

Alsancak Vapur İskelesi önünde, 'Mikrop' lakaplı Hikmet Durmuş'un düzenlediği 'Hoşgörü sofrasına' vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Çimlerin üzerine serdikleri örtüler üzerine yiyeceklerini koyan vatandaşlar iftar sofrasında buluştu. Amaçlarının İzmir'den tüm dünyaya hoşgörü mesajını vermek olduğunu söyleyen Hikmet Durmuş şöyle dedi:

"Demokrasi, hoşgörünün, güzel muhabbetin olduğu İzmir'den tüm dünyaya mesaj vermek istedik. Sosyal medyadan örgütlendiğimiz etkinlikte, gelin birbirimizi sevelim, sayalım ve kimseyi ötekileştirmeden aynı sofrada yemek yiyelim dedik. Katılımdan dolayı çok mutluyum, amacımız hoşgörü mesajı vermek adınadır."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayramda illaki tatlı diyorsanız tercih sizin
Sonraki Haber İzmir'de Binler Kadir Gecesi'nde Aynı Safta Namaza Durdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?