ANA SAYFA > ÇEVRE > Migros, halk plajlarını temizledi

Migros, halk plajlarını temizledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Migros, halk plajlarını temizledi

Çevre temizliği bilincini geliştirmek adına önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Migros Grubu, çalışanlarının gönüllü katılımıyla halk plajlarını temizledi. Migros Genel Müdürlük çalışanları tarafından geçen sene İstanbul Caddebostan ve Bakırköy sahil şeridinin temizlenmesi ile başlayan çevre hareketi Ege bölgesine taşındı. Migros çalışanları Yeni Foça, Edremit Altınoluk, Bodrum Turgutreis ve Fethiye Çalış plajlarını temizledi.

Toplumla paylaştığı kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde çevreye duyarlılık ilkesini olmazsa olmaz unsur olarak belirleyen Migros Grubu, gelecek nesillere daha sağlıklı ve yaşayabilecekleri bir çevre bırakmak adına zaman ve kaynak aktarmaya devam ediyor.

Bugüne kadar mağazalarında bulunan geri dönüşüm kiosklarında kağıt, cam, plastik, metal gibi ambalaj atıkları ve pilin dönüşmesine destek veren ve atıklarıyla enerji üretimine katkı sağlayan Migros Grubu, geri dönüşüme çalışanlarıyla birlikte de destek veriyor. Daha önce İstanbul Caddebostan ve Bakırköy sahilinde düzenlenen etkinlikle sahil şeridi boyunca geri dönüşümde değerlendirilebilecek şekilde atık toplayan Migros çalışanlarının gönüllü çevre hareketi Ege’ye taşındı.

Sezonun kapanmasıyla birlikte plajlara atılan ya da rüzgarlarla gelen plastik, ambalaj, sigara atıklarını toplayarak daha yaşanılabilir bir sahil ve çevre bırakmayı hedefleyen Migros çalışanları, 1 Ekim Yeni Foça halk plajını temizledikten sonra 2 Ekim’de Edremit Altınoluk halk plajını, 8 Ekim’de Fethiye Çalış plajını ve 9 Ekim Bodrum Turgutreis plajını temizleyerek bölge bölge bu harekete devam ederek ‘çevre bizim, plaj bizim’ dedi. Migros Çalışanlarının farkındalığı arttırmak amacıyla başlattığı plajlarda atıkların toplanması hareketine pek çok müşteri  ve çevredeki vatandaşlar da dahil oldu.

Projenin sonunda Migros çalışanlarının farkındalığı arttırmak amacıyla başlattığı bu çevre hareketine destek veren Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Tasarımı mezunlarının desteğiyle, plajlardan toplanan atıklarla yapılan denizyıldızı ve caretta heykelleri Fethiye 3M Migros ve Edremit 2M Migros mağazalarında sergilenmektedir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 15 Yeni yatırıma tam not...
Sonraki Haber TSYD İzmir Şubesi: KSK ve TFF'nin yaptırım uygulamasını bekliyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?