ANA SAYFA > İZMİR > MHP'li Tanrıkulu: 35 proje havada kaldı

MHP'li Tanrıkulu: 35 proje havada kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Tanrıkulu: 35 proje havada kaldı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bornova İlçe Başkanlığı, farklı partilerden istifa eden yaklaşık 150 vatandaşı MHP çatısı altına toplayarak Bornova’da gövde gösterisi yaptı. İzmir Ege Sağlık Anemon Otel’de katılım töreni ile rozetleri katılan üyeler 1 Kasım’da MHP’nin iktidar yarışında sonuna kadar destek olacaklarını ilettiler.

Açılış konuşmasında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan eski Sanayi ve Ticaret Bakanı MHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu MHP seçim araçlarının bulunduğu yerden çekicilerle kaldırılmasına tepki göstererek, “Hukukun üstünlüğü sadece AKP’nin istediği şekilde mi ilerleyecektir. Bugün bakıyoruz AKP araçları trafik kurallarına uygun olmayacak şekilde her yerde park halinde durmakta ancak bizim parti araçlarımız gece yarısı bir hakimin bir mekana götürülüp aracımızın çekilmesine kadar hadsizleşmektedir. Bizler haksızlığa sonuna kadar karşı çıkacak ve bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Hani anayasa karşısında hepimiz eşittik. İdare ve kolluk kuvvetleri başta olmak üzere yargı kanalının da tarafsız davranması noktasında dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

HASTANE AÇIYORLAR DOKTOR YOK

Birkaç haftadır İzmir’e gelen siyasetçilere dikkat çeken Tanrıkulu, “En son Başbakan da İzmir’e geldi. Gene açılış yapmak için oy kaygısı uğruna hizmete açılmış yerleri tekrardan hizmete açıyorlar. Çiğli Devlet Hastanesi’ne bakıyoruz açmışlar. Ama elinize kıymık batsa sizi tedavi edecek bir personel bile yok içeride. Ama oy kaygısı için hastanenin ışıklarını 24 saat açık tutuyorlar. Başka bir örnek verelim. Bayraklı Devlet Hastanesi açılışı yapıyorlar. Ama bölge heyelan bölgesi ve erozyon önleme bölgesi olarak kayıtlarda işaretlenmiş. Temel atma töreni yapıyorlar ama bugün bakıyoruz ortada temel dahi yok” diyerek oy kazanmak için her yolu denediklerini belirtti.

İZMİR’İ BİLMEYEN İZMİR’İ ANLATIYOR

Başbakan’ın Ödemiş ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmaya değinen Tanrıkulu, “Başbakan Ödemiş’e gitmiş Kuzey Ege yatırımlarını anlatıyor. Bir danışmanı da çıkıp Kuzey Ege ile Bakırçay, Küçük Menderes havzasının farklı coğrafyalarda olduğunu uyarmıyor. Sonra Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin açılışını yapacaklar. Biz 1999-2002 yılında hükümetteyken o bölgenin yatırımlarını kendim Sanayi ve Ticaret Bakanı olduğumda projelendirdik. İlk sene 150 milyar Türk Lirası sonraki sene 450 milyar Türk Lirası ödenek ile devam edecektik. Ama sonra tabelaları paslanır duruma geldi. Peki neden? Çünkü o sanayi bölgesinin adı ‘Ahmet Kenan Tanrıkulu’ ismi ile başlıyor. Ama AKP ne yaptı. Biz bu bölgeyi yaparız ama o ismi oradan kaldırın dedi. Hizmet için bu kadar ucuzladılar. Bunu yaptılar yine sesimizi çıkarmadık. Yeter ki bölge halkı para kazansın” diyerek AKP’nin oy kaygısı uğruna işi partizanlığa ve hukuksuzluğa sürüklediğini ifade etti.

35 PROJE HAVADA KALDI

AKP’nin 35 plakaya 35 proje ile geldiğinin ancak 5 proje açıklayıp gerisini açıklayamadığının altını çizen Tanrıkulu, “Bakıyoruz projelere yine bizim hükümetken yaptığımız projeler. Hepsi hazinenin envanterine girmiş. MHP’nin yatırım projeleridir. 5 proje açıkladılar 30 proje havada kaldı” diyerek AKP’nin MHP projelerini kendi projeleri gibi sunduğunu dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 2 gün elektrik kesintisi var
Sonraki Haber Karşıyaka'da Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?