ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Karşıyaka'da Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Cumhuriyet'in 92'nci kuruluş yıl dönümü, Karşıyaka'da muhteşem bir coşkuyla kutlanacak. Karşıyaka Belediyesi tarafından organize edilen kutlama programı kapsamında, 28 Ekim’de on binlerce kişi Fener Alayı’nda ve Anayasa Meydanı’ndaki konserde buluşacak. Başkan Akpınar, “Ülkemizin içinden geçtiği zor süreçte, Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olduğumuzu bir kez daha göstermek için, yarın herkesi etkinliklerimize bekliyorum” dedi.

Cumhuriyet Bayramı’nı anlamlı etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, 28 Ekim Çarşamba akşamı, binlerce Karşıyakalıyı alanlarda buluşturacak. Coşkulu kutlama programı, saat 19.00'da Fener Alayı ile başlayacak. Belediye hizmet binası önünde toplanacak binlerce Karşıyakalı, ellerinde meşaleler, pankartlar ve bayraklarla, Karşıyaka Çarşısı’ndan geçerek Anayasa Meydanı’na yürüyecek. Karşıyaka’yı ışıl ışıl bir görünüme kavuşturacak coşkulu kalabalığa, Karşıyaka Belediye Bandosu da eşlik edecek.

Meydanda saat 20.00’de sanatçı Mehtap Demir konser verecek. ‘Türkülerimiz yas, ağıtlarımız isyan’ sloganıyla gerçekleşecek konserle, hem Cumhuriyet’in 92'nci kuruluş yıl dönümü kutlanacak hem de son aylarda terör olaylarında yitirdiğimiz canlar anılacak. Konser öncesi Karşıyaka Belediyesi halk oyunları kursiyerleri tarafından ‘Cumhuriyeti Böyle Kurduk’ başlıklı bir gösteri de sunulacak.

“CUMHURİYET’İN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ”

Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine tüm İzmirlileri davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in 92. yılını, Karşıyakamıza yakışan bir coşkuyla, birlik ve beraberlik içinde kutlayacağız. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte, Cumhuriyet Bayramımızı en güzel şekilde kutlamak bizler için ayrı bir anlam ve önem taşıyor. Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olduğumuzu bir kez daha göstermek için, tüm İzmirlileri etkinliklerimize bekliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Tanrıkulu: 35 proje havada kaldı
Sonraki Haber Protez Uzmanı İlker Önder Karşıyaka'da...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?