ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka’dan Çakıroğlu Ormanı

MHP Karşıyaka’dan Çakıroğlu Ormanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka’dan Çakıroğlu Ormanı

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı tarafından 2015 yılında Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Tarih Bölüm Birincisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için hatıra ormanı kuruldu. Fidan dikim merasimine Çakıroğlu’nun anne ve babası da katıldı.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adını yaşatmak için birçok faaliyete imza atan İzmirli Ülkücüler bu defa da MHP Karşıyaka ilçe teşkilatın yaptığı bir organizasyonla Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı kurdu. Bayraklı sırtlarında tahsis edilen 2 Hektarlık alana binlerce fidan diken ülkücüler, fidanları dikerken gözyaşlarını tutamadı. Ülkücü gençler organizasyona katılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun anne ve babasının elini öpüp, hayır duasını istediler.

Hatıra ormanı fidan dikme töreninde konuşan MHP İzmir İl başkanı Necat Karataş  “Biz acılarla büyüyen, acılarla olgunlaşan bir milletin ve bir hareketin mensubuyuz. Kardeşimizin kaybının acısını hala ilk günkü gibi taşıyoruz. O verdiği soylu mücadeleyle Başbuğ Türkeş’in ifadesiyle Bayrak olmuş dalgalanmaktadır. Evet, bugüne kadar acımız bayrak olup dalgalanıyordu. Şimdi fidan oldu, kutsal vatan toprağı ile buluştu. Kök salıp orman olacak. Hepimiz gibi vatan toprağına sımsıkı bağlanacak ve hiçbir zaman bırakmayacak. Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na hasretimiz ve dualarımız gibi her gün bu fidanlar gibi büyüyecek.  Karşıyaka ilçe başkanımıza ve de ilçe yönetimimize bu anlamlı organizasyon için çok teşekkür ediyorum. Katılan dava arkadaşlarım ve emeği geçen tüm gönüldaşlarım sizlere de verdiğiniz destek için müteşekkirim. Sizler gönüllü ve yan kuruluşlarımızla sadece burada değil her alanda bizlere destek oldunuz. Kardeşimizin anısına gerçekleştirilen bu hatıra ormanında sizlerin de çok emeği var, biliyorum. Sizlere de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fırat Çakıroğlu Hatıra Ormanı’nı kuran ev sahibi ilçe başkanı Akif Yılmaz da yaptığı konuşmada, “Kim demiş Fırat öldü, Fıratlar ölmez, ölen cesetlerdir. Dava adamları ölmez. İşte yüzlerce Fırat buradayız ve daha binlerce Fırat var. Bu fidanlar da birer Fırat… Yeşeren her fidan, yücelen her ağaç bu vatanın toprağa kenetlenmiş Fıratlarıdır. O ölmedi. Sonsuza dek yaşayacak. Acımızla, onurumuzla ve soylu mücadelemizle yaşayacak… Fırat sadece İzmir’deki Milliyetçi-Ülkücü Hareketin değil, bütün Türk Dünyası’nın yükselen bayrağı ve kök salan fidanıdır. Bu organizasyonu gerçekleştirirken büyük emek harcayan çalışma ve dava arkadaşlarımı, teklifimizi boş çevirmeyen kamu kuruluşlarımızın yiğit temsilcilerine ve tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum.  Sizler yanımızda oldukça biz daha güçlüyüz. Şehidimizi Fatihalarla anarken, katılımlarınız için hepinize tekrar teşekkür ederim” dedi.

MHP Karşıyaka ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı fidan dikme törenine katılan çok sayıda MHP’li, yapılan konuşmaların ardından Orman Bölge Müdürlüğü’nden getirtilen fidanları toprağa dikti. Fidanları gözyaşları ve dualarla diken çok sayıda ülkücü daha sonra otobüslerle oradan ayrıldı. Fırat Y. Çakıroğlu davası da halen sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aktiffelsefe Karşıyaka'dan konferans
Sonraki Haber Kordon’a ''tente'' uyarısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?