ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir'den ''Ak-trol'' çıkışı

MHP İzmir'den ''Ak-trol'' çıkışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir'den ''Ak-trol'' çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatının Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut “Trolleriniz ne işe yarıyor?” diyerek uzun süredir gündemde olan “Ak-trolleri” sorguladı. “MHP’ye trollerle zarar veremezsiniz, biz oyuna gelmeyiz” dedi

AK Parti’nin sosyal medya üzerinden kendisi dışındaki herkesle savaş halinde olduğunu vurgulayan Bulut, “AKP’nin basında çıkan haberlere göre sayılarının 12 bin kişi olduğunu öğrendiğimiz trolleri ile sosyal-medya üzerinden tüm muhaliflere savaş açtığını biliyor, duyuyor ve görüyoruz. İşin ahlak duvarlarını aşması bir tarafa, bu stratejiyi anlayabiliyorum, fakat sarf edilen sözler ve yapılanlar kabul edilebilir değil” açıklamasında bulundu.

"Uluslararası kamuoyu oluştursunlar"

Sözlerine çağımızın bilişim çağı olduğunu vurgulayarak devam eden Bulut, "Savaşın da barışın da bu çağa uygun sürdürülmesi gerektiği tartışılmaz. Lakin AKP ve trolleri savaşı içeride sanıyorlar. MHP içinde yakılmak istenen fitne ateşinin içinde de var olduklarını biliyoruz. Bundan vazgeçmelidirler. Kendilerini memleket hayrına çalışmaya davet ediyoruz. Madem ki varlar öyleyse memleket hayrına çalışsınlar, insanlara küfür ve hakaretten vazgeçip enerjilerini Türk ve Türkiye düşmanlarına yönlendirsinler. En azından bu şekilde millete bir faydaları dokunur kanaatini taşıyoruz. Coğrafyamızda yaşananlar hakkında uluslararası kamuoyu oluştursunlar. Genel Başkanlarının ve diğer AKP’lilerin bilhassa Suriye konusunda gerçeği göremedikleri Batılı ülkelerden ve bilhassa Birleşmiş Milletler'den şikâyet ettiğini görüyoruz. Az değil 12 bin trol, tvitlerini bunlara yönlendirseler çok büyük fayda sağlarlar. Sessiz ve etkisiz kalan BM'yi tvit bombardımanına tutulabilir kamuoyu baskısı kurabilirler. Keza Obama, İsrail ve Putin’e de aynı yolla çok etkili bir şekilde ulaşılabilinir ve baskı kurulabilir. Hem belki de AKP’nin Mısır, Cezayir, Fas ve Libya’daki taraftarları da katılır bu sosyal medya eylemlerine, dünyanın dikkati çekilebilir ve uluslararası alanda kamuoyu oluşturulur. Bizce AK-troller fitne ateşini bırakmalı, bilhassa MHP'den ellerini çekmelidirler. Zaten yeteri kadar deşifre oldular. Bari bu işe yarasınlar. Tabii ki bunda samimiyet önemlidir" dedi.

"Biz bu oyuna gelmeyiz"

AK-trollerin bilhassa MHP içinde bir kaos ortamı oluşturma çabası olduğunu da gördüklerini kaydeden MHP İzmir’in Medya ve Tanıtımdan Sorumlu İl başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, “Türk Milliyetçileri bozgunculuk oyununa gelmeyecek kadar tecrübeli ve birbirlerine olan inançları sarsılmayacak kadar büyük bir hareketin mensuplarıdırlar. Sosyal-medya üzerinden yaptıkları girişimlerle partimiz içinde ayrılıkçılığa sebep olacaklarını düşünenler abesle iştigal etmektedirler. Biz bu oyunlara gelmeyiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber “Şampiyonlar Ligi” değil, “İzmir Cup”
Sonraki Haber Türkiye inovasyon haftası üçüncü kez İzmir'de yapılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?