ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP İzmir'de geç saatte “Çetin” toplantı

MHP İzmir'de geç saatte “Çetin” toplantı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir'de geç saatte “Çetin” toplantı

MHP’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel başkan yardımcısı Şefkat Çetin kongreleri bu hafta başlayacak olan MHP İzmir il teşkilatına gece geç saatlerde bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkanlık divanı ile bir toplantı yapan Çetin MHP genel merkezinin görüşlerini il başkanlık divanına aktardı. Kongre süreci hakkında bilgi aldı.

Kongreler öncesi İl teşkilatlarına yaptığı ziyaretleri sürdüren MHP’nin Teşkilat Başkanı Şefkat Çetin dün gece geç saatlerde İzmir il teşkilatı başkanlık divanı üyeleri ile bir araya geldi. MHP İzmir İl teşkilatının kongre çalışmaları ve diğer faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Toplantıda kongrelere ve oluşacak yönetim kurullarına bakış açılarını anlatan Şefkat Çetin,  “Teşkilatlarımızın kapısı da gönüllerimizin kapısı da görev yapmak isteyen bütün mensuplarımıza açıktır. Ölçümüz belli, görev almak isteyen bütün mensuplarımızdan beklediğimiz vasıflar da ortada. Hiç kimse ile ilgili tavrımız ve karşı duruşumuz yok. Hiç kimseyi de kısıtlamıyoruz, yeter ki MHP’nin kuruluş felsefesine, devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne mugayir olmayan siyaset yapmaya yetenekli mensuplarımız olsun.”

Güçlü ve vasıflı mensuplardan oluşan teşkilatlarla seçimlere girmek zorunda olduklarını vurgulayan MHP’nin Teşkilat Başkanı Şefkat Çetin, “kısa zaman aralığı içinde iki seçim geçirdik, mahalli idareler seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra şimdi de önümüzde genel seçimler var. Alanda başarılı olabilecek, sosyal getirileri yüksek ve vasıflı mensuplarımızdan oluşan güçlü teşkilatlarla seçimlere girmek mecburiyetindeyiz. Bu sebeple kongrelerimiz çok önemli. Siyaset yapmaya elverişli, yetenekli, uygun zamana ve birikime sahip olan herkes MHP çatısı altında siyaset yapabilir. Teşkilatlarımızın kapıları da bizim gönüllerimiz de herkese açık” diye konuştu.

AKP’nin Türkiye’de “federal başkanlık sistemi” için çalışmalar yürüttüğünü ifadelerine ekleyen Çetin; “Tüm mensuplarımız büyük fotoğrafı görmek zorundadır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket “Federal Başkanlık Sisteminin” nelere yol açacağını çok önceden görmüş bir Milli Muhalefet ve Milli Direnç Merkezidir. Dünya enerji kaynakları paylaşımında Türkiye önemli bir coğrafyadır. Hedef Türkiye’dir. Türk Milliyetçileri bu zorlu mücadelede siyasi organizasyonunu en iyi şekilde kurgulamalıdır. Kongrelerimiz bu yüzden büyük önem taşımaktadır” dedi.

MHP’nin teşkilat başkanı Şefkat Çetin toplantının ardından İzmir il teşkilatından ayrıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Benzine indirim...
Sonraki Haber Çıray: İzmirliler UEFA standartlarında stat istiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?