ANA SAYFA > İZMİR > MHP İzmir yeni kadrosunu açıkladı

MHP İzmir yeni kadrosunu açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İzmir yeni kadrosunu açıkladı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından yeni yönetimi belirleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş 74 kişilik ekibini açıkladı. Karataş’ın yönetiminde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer başta olmak üzere ilçe belediye başkan adayları da yer aldı. Karataş, “İzmir’i yönetenler meydanı boş bulamayacaklar” dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Ankara’da onaya sunduğu listeyi şekillendirdi. Karataş başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde revizyona gidildi.

Düzenlediği basın toplantısı ile yeni çalışma ekibini açıklayan Karataş, “Yeni yönetimimiz partimizin genel merkezinin direktifleri doğrultusunda çalışacak. İlk yapacağımız çalışma partimizin genel seçimlerde iktidar olmasıdır. Birlikte çalışma iradesini ortaya koyacağız. Genel seçimlerde iyi bir durum ortaya çıkacak” dedi.

SORUNLAR DEVAM EDİYOR

Yeni yönetimin ihtiyaç nedeniyle revizyona uğradığını anlatan Karataş, “Genel merkeze sunduğumuz listemiz onaylandı. Bundan önce kadrolarımızda yer alan herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulu listesi içinde büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımız, STK’lar ve uzman kişiler var. Artık İzmir’i yönetenler meydanı boş bulamayacaklardır. İzmir’in sorunları artarak devam etmektedir” diye konuştu.

BAŞARI KAZANDIK

Yerel seçimde İzmir’de başarı kazandıklarını ifade eden Karataş, yeni oluşturulan kadrolar vasıtasıyla Kiraz ve Aliağa’da seçimi kazandıklarını, 57 ilçe belediyesi ve 8 büyükşehir meclis üyesi sahibi olduklarını belirtti. Yeni hedefin yerelde tüm ilçeleri almak olduğunu anlatan Karataş, “Ardından Cumhurbaşkanlığı seçimini gerçekleştirdik. Tüm teşkilatlarımıza çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karataş, ülkenin içinde bulunduğu duruma da vurgu yaptı. Karataş, “17-25 Aralık yolsuzluk operasyonuyla utanç damgası yiyen iktidar yandaşı zengin etmektedir. Ülke dış politikada zor durumdadır. Konsolosluk görevlilerimiz terör örgütü IŞİD’in elindedir. Ayrıca ülkemiz bölünme tehdidi ile karşı karşıyadır. Milletimizin bu sorunlardan kurtuluşunun tek yolu MHP’nin tek başına iktidara gelmesidir.Ne hazindir ki eğitime büyük önem veren bir millet son günlerle Milli Eğitim faciası yaşamaktadır. Bir yanda iktidar sahipleri öğretmen kıyımı yaparken diğer yanda okullar yakılıp yıkılıyor, bayraklar yırtılıyor ve bebek katilinin annesinin adı okula verilmeye çalışılıyor. Bizim bu zillete sessiz kalmayacağımızı dost ve düşman herkes bilmelidir” dedi.

UZUN SÜRMEZ

Karataş, konuşmasında AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin arasında esen barış rüzgarlarını da değerlendirdi. Karataş, “ İkisi de siyasi partinin il başkanı. Bunların bir araya gelmesine kimse itiraz etmez. Biz geçmişte gerek il başkanlığı, adaylarımız sürekli ifadelerde bulunduk. Ve ‘yerelde iktidar CHP ile genelde iktidar AKP’nin birbiri ile husumeti açısından İzmir zarar görüyor’ dedik. Biz birlikte çalışma iradesinin ortaya konulmasını istedik. İnşallah bu birliktelik kentin yararına olur. Yapılacak çalışmalara da katkı konulur. Ben bu birlikteliğin ve mesajın uzun sürmeyeceğine inanıyorum. Kayıkçı kavgası yaparak kenti hep zor duruma soktular. Biz, anlaşamadıkları zaman da her iki siyasi partiyi İzmirli hemşerilerimize şikayet edeceğiz” açıklamasında bulundu.

İŞTE NECAT KARATAŞ BAŞKANLIĞINDAKİ YENİ YÖNETİM

Abdullah Durak, Adil Özyiğit, Ahmet Öztürk, Ali Onar, Ali Peynirci, Alpay Gökmen, Arda Çelik, Avni Güngüler, Bahattin Koyuncu, Bahri Zümrütoğlu, Cihan Demir, Cumhur Bulut, Cumhur Tüzemen, Deniz Akkaya, Derya Sürer, Dursun Seçal, Erdinç Taşdemir, Erkan Yılmaz, Etem Ersungur, Fikret Öner, Fikret Türkyılmaz, Gazi Fildir, Gökhan Gökçedağ, Hakan Ürün, Halit Arık, Hasan Hisnü Işıklı, Hasan Zerek, Hatice Bölük, Hidayet Ekim, İlhan Sanater, İlyas Sarı, Kadir Kumbasar, Kürşat Haliloğlu, Levent Gülebastı, Levent Akmercanoğlu, Hidayet Karuç, Osman Ölmez, Mahmut Türk, Mehmet Çeçen, Mehmet Çelik, Mehmet Demir, Mehmet Karahaliloğlu, Mehmet Koyukan, Metin Büyükkestelli, Mikail Pınar, Murat Aygün, Murat Koçyiğit, Murat Taşer, Mustafa Haspolat, Mustafa Kandil, Mustafa Karakuş, Mustafa Öztop, Ogün Dönmez, Onur Keleş, Orhan Köymen, Özden Togran, Rahime Kardaş, Ramazan Vatansever, Reha Atakan, Rıza Dönmez, Banu Akyüz, Sait Şanlı, Selahattin Şahin, Serdar Mersin, Serdar Seçgin.  Sertaç Teknecioğlu, Seyit Ali Aslan, Şevket Alptekin, Taşkın Işık, Tuncay Kılıç, Veysel Şahin, Zeyhnep Türkyılmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirliler'in yardımları yerine ulaştı
Sonraki Haber Türkiye’de ilk: Karşıyaka’da her apartman bir öğrenci okutacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?