ANA SAYFA > İZMİR > MHP İl Başkanı Karataş'tan futbol takımlarına başarı temennisi

MHP İl Başkanı Karataş'tan futbol takımlarına başarı temennisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP İl Başkanı Karataş'tan futbol takımlarına başarı temennisi

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir il başkanı Necat Karataş yaklaşan 2017 – 2018 futbol sezonu için İzmir futbol takımlarına başarı temennisinde bulundu. Açıklama şöyle:

"Kıymetli İzmirli  hemşerilerim,

Saygıdeğer basın mensupları;

Önümüzdeki  günlerde başlayacak  olan 2017 – 2018  futbol sezonunun  başta tüm İzmir takımlarımıza ve taraftarına dostluk, başarı, kardeşlik ve fair-play ‘in ön plana çıktığı, kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların ve olumsuz söylemlerin yaşanmayacağı bir sezon diliyorum. Bu yıl İzmir’imizi Süper Lig’de Göztepe, TFF 1. Lig’de Altınordu,  2 Lig’de Altay, Buca Spor, Karşıyaka ve Menemen Belediye Spor, 3 Lig’de Bergama Belediye Spor ve 1922 Tire Spor, Bölgesel Amatör Lig’de Yeşilova, Çiğli Belediye Spor, Çandarlı Gücü, Ödemiş Spor ve Torbalı Spor temsil edeceklerdir.

Malumunuz üzere;

Ülkemizin en popüler sporu olan ve geçmişi başarılarla dolu futbol şehrimiz İzmir’imizin birlik ve beraberliğini tüm ülkemize göstereceğimiz ve örnek olacağımız en önemli mecrasıdır. Rekabeti dostluk sınırları içerisinde tutarak, geçen yıl Altay ve Göztepe’nin bir üst lige çıktıkları Play-Off finallerinde olduğu gibi tüm İzmir’in tek yumruk olarak başarı hedefinin aynı şekilde devam etmesini temenni ediyorum. Özellikle ülkemizin ve kentimizin içinden geçtiği bu zor günlerde herkesi futbolun ve sporun temel değerlerine bağlı kalmaya ve saha içi, saha dışındaki tüm aktörlerine saygı göstermeye davet ediyorum.

Bir taraftan da İzmir’imizin nadide kulüplerine, Kentimizin saygın Kurum ve Kuruluşlarının bütün İzmirlilerin gereken Maddi ve Manevi desteği vereceği inancındayım.

Zira Kulüplerimizin her türlü desteğe ne kadar ihtiyaç duyduğu da bir gerçektir.

Bu sebeple İzmir’imizin kanaat önderlerini bu konuda hassasiyet gösterip öncülük yapmaya davet ediyorum.

Bu vesileyle bir kez daha bütün İzmir takımlarımıza Futbol camiasına mutlu, huzurlu, kardeşlik ve başarı dolu bir sezon diliyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber DEÜ'ye 2 milyon dolarlık süper bilgisayar
Sonraki Haber Birsen Tezer, Bostanlı'da konser verecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?